Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

Motorsiklet Nasıl Kargolanır?

Hiç içime sinmedi ugrasasim da yok da bi sorayim gene de. Bi de parayı işi ne zaman olacak o strese sokuyor insanı. Ben kargoladiktan sonra parayi atacagini nereden bileyim? Ya da ben kargolamadan önce parayı atarsa benim kargolayacagimi nereden garanti edebilir nasıl guvenebilir bana o da var.
  2. Margot Robbie

Ya mesela arabası olmayan genç arkadaşlar arıyor. Genelde motor genç işi zaten. Üniversiteli, liseli gençler. Başımdan savıyorum ama bugün birisi hiç pazarlık yapmadan + kargo ucretini de vererek almak istedi o yüzden sordum. 1726251181 Telefon kılıfı ne la yok tırnak makası
  3. Margot Robbie

☝🏻 tanecik
  4. Margot Robbie

Yok otobüs firmaları yapmıyor bulunduğum yerdeki. Sordum hepsine. 1726250716 Öyle diyon yani tamamdır göndermeme taraftarıyım şu anda.
  5. Margot Robbie

Param güvende ile satmayacagim, kargolarken ibandan para isteyecegim. Yine de yapma mı diyon yani.
  6. Margot Robbie

Şarjlı motorsiklet satıyorum da şehir dışından istiyorlar sürekli. Bir kaç tanesine olumsuz yanıt verdim uğraşmamak için ama devamlı şehir dışına kargolamamı istiyorlar. Hangi kargo şirketleri kargoluyor ve fiyatı ne kadar oluyor bilginiz var mı?
  7. Margot Robbie

İstanbul'da Ölümlü Motosiklet Kazası

Allah rahmet eylesin, o arabanın oradan çıkıp çıkamayacağı videodan bakarak belli olmaz. Videoya göre motorcu büyük oranda hatalı.
  8. Margot Robbie

Fiyatlar 1 2 sene içinde düşer mi

25 bin iyi fiyat. 40k ya kadar çıkabilir 2 senede. Bu iyimser sayıydı.
Top Bottom