Motorsiklet Nasıl Kargolanır?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,528
Şarjlı motorsiklet satıyorum da şehir dışından istiyorlar sürekli. Bir kaç tanesine olumsuz yanıt verdim uğraşmamak için ama devamlı şehir dışına kargolamamı istiyorlar. Hangi kargo şirketleri kargoluyor ve fiyatı ne kadar oluyor bilginiz var mı?

Şehir dışına satma. Oraya kadar sağlam gidip, orada adamların bir yerini kurcalayıp bozup sana göndermeyeceğini bilemezsin. Elden sat gitsin. Bırak az geç gitsin ama güç gitmesin.

Şehir dışına satma. Oraya kadar sağlam gidip, orada adamların bir yerini kurcalayıp bozup sana göndermeyeceğini bilemezsin. Elden sat gitsin. Bırak az geç gitsin ama güç gitmesin.
Param güvende ile satmayacagim, kargolarken ibandan para isteyecegim. Yine de yapma mı diyon yani.

Parayı peşin al. Otobüse ver . Otobüsten alsınlar direk.

Param güvende ile satmayacagim, kargolarken ibandan para isteyecegim. Yine de yapma mı diyon yani.
Yapma hoca. Elden ver dediğim gibi. Bu devirde insan kimseye güvenemiyor. Başın ağrımamış olur.

Parayı peşin al. Otobüse ver . Otobüsten alsınlar direk.
Yok otobüs firmaları yapmıyor bulunduğum yerdeki. Sordum hepsine.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapma hoca. Elden ver dediğim gibi. Bu devirde insan kimseye güvenemiyor. Başın ağrımamış olur.
Öyle diyon yani tamamdır göndermeme taraftarıyım şu anda.

telefon kılıfı iphone derken şimdi de motor he. vay be forumdan ne tüccarlar çıkıyor

harbı nıye gelıp almıyolar kı oyuncakmı bu oldu olacak arac alırken adamlara usta sen kargola ben ıbana parayı yollarımmı dıcez bu nasıl ıs la :)
Ya mesela arabası olmayan genç arkadaşlar arıyor. Genelde motor genç işi zaten. Üniversiteli, liseli gençler. Başımdan savıyorum ama bugün birisi hiç pazarlık yapmadan + kargo ucretini de vererek almak istedi o yüzden sordum.
Yapamıyorum istesem de göndermiyorlar. Hasarlı bir şekilde size ulaşabilir de geç hocam . Çok istiyorsa gelsin alsın kendisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon kılıfı iphone derken şimdi de motor he. vay be forumdan ne tüccarlar çıkıyor
Telefon kılıfı ne la yok tırnak makası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,739
Üyeler
183,157
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri