Neler Yeni

Motorsiklet Nasıl Kargolanır?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya mesela arabası olmayan genç arkadaşlar arıyor. Genelde motor genç işi zaten. Üniversiteli, liseli gençler. Başımdan savıyorum ama bugün birisi hiç pazarlık yapmadan + kargo ucretini de vererek almak istedi o yüzden sordum.
Hocam o zaman kargo şirketleri ile yarın görüş . Ürünün boyutunu filan ölç. Ağırlığı da önemli olabilir . Ptt ile başla. Sonrasında arkadaşa şu kadar ücret çıkarmış de.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ya mesela arabası olmayan genç arkadaşlar arıyor. Genelde motor genç işi zaten. Üniversiteli, liseli gençler. Başımdan savıyorum ama bugün birisi hiç pazarlık yapmadan + kargo ucretini de vererek almak istedi o yüzden sordum.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon kılıfı ne la yok tırnak makası
bır adam bana oye dese ben daha cok suphelınırdım :)
Kesınlıkle elden sat
Hadı dıyelım sattın kargolayarak adama hasarlı gıttı hanı olurya adam ne dıcek sonra ? pekı sen nabıcan ondan sonra ? mesele kargolamak degıl sonrası bence

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,069
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hocam o zaman kargo şirketleri ile yarın görüş . Ürünün boyutunu filan ölç. Ağırlığı da önemli olabilir . Ptt ile başla. Sonrasında arkadaşa şu kadar ücret çıkarmış de.
Hiç içime sinmedi ugrasasim da yok da bi sorayim gene de. Bi de parayı işi ne zaman olacak o strese sokuyor insanı. Ben kargoladiktan sonra parayi atacagini nereden bileyim? Ya da ben kargolamadan önce parayı atarsa benim kargolayacagimi nereden garanti edebilir nasıl guvenebilir bana o da var.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Telefon kılıfı ne la yok tırnak makası
ben ıs yerınde arasıra depoculara yardım ederım bıkeresınde gormustum motor gonderıyordu elemanın bırı yanlıs hatırlamıyosam surat kargoydu yada ege ulasım dıye bır fırmaydı

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hiç içime sinmedi ugrasasim da yok da bi sorayim gene de. Bi de parayı işi ne zaman olacak o strese sokuyor insanı. Ben kargoladiktan sonra parayi atacagini nereden bileyim? Ya da ben kargolamadan önce parayı atarsa benim kargolayacagimi nereden garanti edebilir nasıl guvenebilir bana o da var.
Güven esas olmalı. Parayı göndermedikten sonra kargoya kadar gitmenin anlamı olmaz ki . Almazsa kendi bilir .

motor taşıyacaksınız. Çizilmesin diye naylon pat pat saracaksınız . Kartonlayacağınız yerleri olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
honda yamaha modelleri satıyoruz bizde anlaşmalı nakliye şirketimiz var 81 ile kaskolu garantili gönderim sağlıyoruz kapıda ödeme isteyenler nakliye ücretini ödemek zorunda peşin almak isteyenlerde ödeme yaptıktan sonra teslim alır o şekilde bi nakliye şirketi ile anlaşma yapabilrsiniz sizde nakliye her zaman alıcıya aittir zaten

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,890
İsim
.
Hiç uğraşma elden satmaya bak
Baktın olmuyor otobüsle gönder gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,716
Üyeler
161,120
Son üye
m1e24
Top Bottom