Arama sonuçları: *

1. Montofteam

Motoru satıcam kaça gider

60k ya daha hızlı satılır ama pek piyasası yok herhalde kış da geliyor biraz sürer satman yine.
  2. Montofteam

Motoru satıcam kaça gider

? 10k ne kral ayıp yapma 4 yıl geriden mi geliyon? hakim değilim değilim ama 70 civarı eder herhalde
  3. Montofteam

CFMoto 250 SR başlangıç ?

Ben cg alıp full onla devam et demiyorum ki cg sevmiyorsan moped al tecrübe kazan diye illa racing direkt başlıcam diyosanda rs 200 en azından hint malı
  4. Montofteam

CFMoto 250 SR başlangıç ?

İşine 50cc lik moped tarzı veya cg ile git gel daha sonra geçersin yüksek cc ki bence rs 200 ile davam et
  5. Montofteam

Öneri YAMAHA MT 125 217.000TL

Valla cf 250 nk çekmek daha mantıklı gibide sırf japon diye 200k üstü 125 verirmiyim ben vermem gibi şimdi dicekler çinle japon karşılaştırılmı karşılaştırılmaz zaten ama sırf japon diyede cüzdanı boşaltmaya gerek yok 125 alıcaksa ekipmanıda yoktur o adamın ekipman alsın koruma demiri taktırsın...
  6. Montofteam

Motor almak istiyorum yardım edin

18 e gir b2 ehliyet al kafan rahat olur ama motor gerçekten istiyosan ailenin gönlünü bi sekilde al para biriktirip 3 4 ay sonra alırsın ikna edersen
  7. Montofteam

Motor almak istiyorum yardım edin

Kaç yaşındasın ve işin ne hocam
  8. Montofteam

Salı günü teorik (yazılı) ehliyet sınavım var ve hiçbir şey bilmiyorum?

Tecrübeye gerek yok ezber ve çıkmış sorular min 72 falan alır tabi azcıkta zeka lazım
Top Bottom