Arama sonuçları: *

1. QİKUA

100.000 TL Başlangıç Motoru Önerisi

Hocam valla ben bu kadar vereceksem ( artık para değil 30 40k ya cbr 125r bakardım fiyatlar uçmuş) racing bakmam rahatıma bakarım her an yarış yapacak değilim ya 125cc zaten en fazla ne kadar gidebilir ki (cbr 125 r oturma pozisyonu olarak daha dik diğer racinglere göre daha rahat ama r125...
  2. QİKUA

100.000 TL Başlangıç Motoru Önerisi

Cb 125 r alırım çok şık bir motor bence (cbr 125 r değil o model daha farklı) paranın hepsini motora harcama ekipmana da para ayır motor işi sıkıntı biraz
  3. QİKUA

R125mi mt125 mi? Hangisi?

Ktm güzel de parçaları çok pahalı diye biliyorum
  4. QİKUA

A1 Ehliyet İçin Motor Önerisi

Xsr alacağına cb125r al bence (yarış olan değil)
  5. QİKUA

125CC Manuel Motor Almak İstiyorum

ehliyeti yetmiyor olabilir a1
  6. QİKUA

ktm parçaları çok pahalı 125cc olsa bile
  7. QİKUA

cb125r(cbr 125 değil) alabilirsin ancak bir 125cc olarak aralarından en pahalısı herhalde veya ktm rc 125
  8. QİKUA

Motosiklet satın alma önerisi?

İlk defa mı motora bineceksiniz
  9. QİKUA

A1 ehliyet motorsiklet önerisi

Cbr 125 r( teminizi bulsan iyi olur) veya benelli 125s ancak bu benelli motorun frenleri okadar iyi değil kombine fren olduğundan ön freni sıktığın zaman arka fren de belli bir oranda fren yapıyor birnevi ikisi de çalışıyor bu yağmurlu havalarda sıkıntı yaratır. Bu fiyata cbr 125 r ya da absli...
  10. QİKUA

77k motor önerisi 125cc a1 ehliyet

aprilia rs4 125 alabilirsin şekli diğer racing motorlara göre daha iyi ve havalı parça fiyatları konusunda pek bilgim yok parçaya biraz takmış olabilirm çünkü ilk defa motor kullanacaksan büyük ihtimal düşeceksin düşe kalka öğrenirsin zaten motorları oyüzden parça fiyatlarının pahalığı olduğunu...
  11. QİKUA

77k motor önerisi 125cc a1 ehliyet

cb125 r, yeni kasa yzf r125 iyi ancak oturuş pozisyonları kötü öne doğru eğilmen lazım kullanmak için bel ağrısı sorunların varsa alma ve de parçaları çok pahalı,ktm duke 125 alabilirsin yeni kasa ancak onunda parçaları pahalı
Top Bottom