Neler Yeni

Motosiklet satın alma önerisi?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Arkadaşlar selamlar öncelikle kısa özet geçeyim amacım elimde ki her şeyi satıp telefon pc ekipmanları dahil her şeyi satmak ve bir miktar kredi çekip vadesini uzatıp ödenecek miktarı düşerek bir supersport motor almak 250 cc veya 300 cc almak istiyorum sizce en mantıklı yol hangisi olur? Ne yapmam gerekir veya nelere dikkat etmeliyim daha iyi öneriniz var mı? Belirtirseniz çok sevinirim :)

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
İlk defa mı motora bineceksiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali
Arkadaşlar selamlar öncelikle kısa özet geçeyim amacım elimde ki her şeyi satıp telefon pc ekipmanları dahil her şeyi satmak ve bir miktar kredi çekip vadesini uzatıp ödenecek miktarı düşerek bir supersport motor almak 250 cc veya 300 cc almak istiyorum sizce en mantıklı yol hangisi olur? Ne yapmam gerekir veya nelere dikkat etmeliyim daha iyi öneriniz var mı? Belirtirseniz çok sevinirim :)
kanka iyi güzel de o şekilde motor almak cok mantıklı değil bütün paranı motora yatırıyorsun allah korusun basına bir şey gelirse hasarı karşılayamazsın

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Düşük bütçede NS200 düşünebilirsiniz.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka iyi güzel de o şekilde motor almak cok mantıklı değil bütün paranı motora yatırıyorsun allah korusun basına bir şey gelirse hasarı karşılayamazsın
Hocam sağlık sigortam var ve öyle hız yapmayı seven birisi değilim dozunda ve tadında bırakıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali
Hocam sağlık sigortam var ve öyle hız yapmayı seven birisi değilim dozunda ve tadında bırakıyorum.
saglık sigortan motoru karsılamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi öyle dozunda bırakınca kaza olmuyor diye bir şey yok ki kasko yaptırmadıgın sürece motorun hasarını cebinden karsılarsın kasko desen ek masraf bence iyi düşün

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi öyle dozunda bırakınca kaza olmuyor diye bir şey yok ki kasko yaptırmadıgın sürece motorun hasarını cebinden karsılarsın kasko desen ek masraf bence iyi düşün
Dostum 6 senedir motor üstündeyim kazalar tabi ki olur olmaz diye bir kaide yok fakat benim amacım her gün çıkıp gazlamak değil ara sıra gazlamak ve mümkün olduğunca motoru temiz tutup garaj motoru yapıp yatırım olarak kullanmak. Ayrıca bu devirde o pahalı bu masraf şunu alma bunu yapma diyerek kimse hayat sürdüremez ülke de her şey pahalı diye piyasa kötü diye kimse ses çıkaramıyor ben sadece şuanlık satın alma konusunda öneri arıyorum hangi yolu izleyerek satın alırsam daha iyi olur diye soruyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,336
Üyeler
168,282
Son üye
forzabagimlisi
Top Bottom