Arama sonuçları: *

1. Skynel

Motosiklet almayı düşünüyorum yardım

Şahsi fikrim yıllardır motor sektörü içerisinde olup alınabilecek bu bütçelerde ki en iyi motorun scooter olduğudur Honda Dio alın bir tane ikinci elden paşalar gibi sadece bakımla kilometrelerce sürün rahatınıza bakın satarkende kem küm etmeyin
  2. Skynel

Qj srk125s mi daha iyi raider 125 mi

Saydığın iki motorunda parça sıkıntısı var Aralarında QJ alırdım
  3. Skynel

Scorpion vs HJC kask önerisi.

Motor ekipmancısında çalışıyorum açıkçası sattığım ürünler değil ama buraya sürekli gelen bir müşterimde Rpha 71 var sessizlik konusunda çok güzel ve memnun olduğunu söylüyor Ama 2 kask arasında ki fiyat farkı çok fazla ben olsam scorpion'u tercih eder arada ki farkla başka bir şey alırdım...
  4. Skynel

Motosiklet Çantası (TOPCASE) Almak için yardımcı olur musunuz.

Kappa K47 bütçe çıkmıyorsa K466 alabilirsiniz
  5. Skynel

Motosiklete R25 İle Başlanır mı?

Yani takoz denen şeyler var alıp taktırdğın sürece düşmelerde motorla bir sorun yaşamazsın Antin kuntin saçma sapan bir motor almaktansa R25 alır geçerim çok daha mantıklı olur 1753535794 NS200 veya RS200 gibi motorlarla R25 için ısınayım diyemezsin ikisi klasman kalite olarak birbiriyle...
  6. Skynel

Motosiklete R25 İle Başlanır mı?

Ben egolu değilim kolay kolay gaza gelmem kendimi bilirim hız artışını alışa alışa yaparım kızlara hava atmak için uğraşmam diyorsan 600'lükte sürersin
  7. Skynel

Öneri 6 Bin tl bütçe kask önerısı

Stream 2 tavsiyemdir Enduro tipi de tip olarak ne kadar hoş dursada terekten ötürü rüzgarda kafayı geriye doğru yapıp gereksiz ağırlık yapıyor o tarz bir şeye girmeyin derim
  8. Skynel

Full Face Kask Önerisi?

Kısa süreli kullanım olduğunu sana söyleyen kim 2 hafta kullanıyorum ben kaskları ayrıca sattığım onlarca kişiyle görüşüyorum ben bunları biliyorum ama senin tek yaptığın internette kendi markalarını daha ön plana çıkarmak için ya da sponsorluk alan insanların söylediklerine itibar edip burada...
  9. Skynel

Full Face Kask Önerisi?

Adamlar geliyor bilgisiz deneyimsiz satıcılardan doğru olmayan bedenlerini alıyorlar sonra Rapid ses yapıyor Oldu ** 1748179482 LS2 Dragon geldi mesela Türkiye’ye daha yeni ilk kim kullandı test etti o kaskı tahmin et bakalım
  10. Skynel

Full Face Kask Önerisi?

NXR2 shoeinin giriş seviyesi bir kaskı mıdır neye göre söyledin bunu anlatsana 🫠 Shoeinin giriş seviyesi bir kaskı yoktur Shoeinin en düşük fiyatı satılan kaskı bile Pista GP RR’dan daha sağlam bunu ilk önce bil Sharp markalardan aldığı paralarla test yapmayı bıraksın ilk önce bunu öğren LS2’e...
  11. Skynel

Full Face Kask Önerisi?

Üstad yanlış anlama ama şöyle böyle demekten başka bir şey yazmamışsın bana aynı yerlerde yarışıyor diyorsun yazdıklarımı azıcık kaale alsaydın zaten gelipte pistlerde yarışıyor falan demezdin Thunder’da FIM sertifikası var MotoGP’de yarışıyor yani Ls2’i falan partlatmanın bir anlamı yok...
  12. Skynel

Full Face Kask Önerisi?

Ben söyleyeyim sana üstad veremez RPHA71 Carbon dediğin kaska para verene kadar gider Shoei NXR2 alırım dünyada ki en sağlam kask üreticisinden kask kullanırım ya da Arai’den o fiyat bandında ki herhangi bir kaskı kullanırım çok daha iyi
  13. Skynel

Full Face Kask Önerisi?

Ne sektöründe çalışıyorsun üstad? 1748084078 Sen yazana kadar ben cevaplayayım senin için ben Türkiye’nin en büyük Motorsiklet ekipman distribütöründe çalışıyorum 3 yıldır gördüğün denediğin bütün kaskların fabrikalarında çalışan insanlarla tek tek konuştum ama en detaylı görüştüğüm kişiler şu...
  14. Skynel

Full Face Kask Önerisi?

Nexx X.WST 3 Zero Pro Carbon kullanıyorum kral sen ne kullanıyorsun
  15. Skynel

Full Face Kask Önerisi?

Rapid 2 alın HJC'e para vermezdim
  16. Skynel

Pilder 125 VS Yuki Funrider 125

O tarzını sevmediğin scooter'ı alırsan 5000 10000km sonra aldığın fiyatın yarısına zor satarsın söylemiş olayım Al hondanı 50.000 60.000 sadece bakım yaparak git
  17. Skynel

Pilder 125 VS Yuki Funrider 125

Dio al geç düşünme bile 18'e kadar kullanıp ehliyet alıp biriktirdiğin parayla 250'liğe geçersin direkt Çin malı motorlara girme hondadan şaşma
  18. Skynel

A2 ehliyet 450NK sürebilir mi?

Sürebilirsin A2 ile
  19. Skynel

10000tl kask önerisi

Hangi modelini kullanıyorsun hocam LS2'nin
  20. Skynel

10000tl kask önerisi

Vardır yardımcı olurum özelden yaz bana istersen hemen atayım görsellerini içindekileri
Geri