Arama sonuçları: *

1. Skynel

Motor Kask önerisi 12bin TL

LS2 Challenger bakabilirsiniz Fiyat biraz daha çıkarsa LS2 Challenger C carbon modeline bakın
  2. Skynel

Mat Siyah mı Parlak Siyah mı (KASK)

Kırılmaz merak etme Ama bütçe yetiyorsa Stream 2 al
  3. Skynel

Yeni motosiklet aldıktan sonrası hemen uzun yola çıkılır mı?

Uzun yol sakin yoldur kolay kolay hız yapmadığın sürece orta şeritlerden gittiğinden büyük araçların kör noktalarına da dikkat ettikten sonra Allah'ın izniyle kolay kolay bir şey olmayacaktır iyi yolculuklar
  4. Skynel

Drift L 125 mi? TVS Raider 125 mi ?

TVS Raider çok daha iyi
  5. Skynel

Ehliyetsiz ceza yedikten sonra ehliyet almak

O cezayı her türlü ödeyeceksin üstad sorun bu ise söyleyeyim Onun dışında sorun ehliyeti almaktan yana bir problem yaşar mıyım ise hayır yaşamazsın
  6. Skynel

4000 TL Civarı Kask Önerisi

Hocam ForteGT veya Vexo bakabilirsiniz Ama bana soracak olursanız kesinlikle eldiveni deneyip alın
  7. Skynel

70K Başlangıç Motoru Önerisi

90'dan 78'e düşüren bir arkadaş vardı nakitim olsa hemen alırdım da nakit yok kredi kartına vade farksız yapacak birini bulmam lazım
  8. Skynel

70K Başlangıç Motoru Önerisi

Bu fiyatlara bende motor bulsam bulacağım ahahsahas 80'lere RS200 falan bulunabilri aslında düzgünse
  9. Skynel

Motosiklet kask önerisi

Güzel kask hayırlı olsun Yedek parça konusunda sıkıntı yaşayabilirsin belki ama sağlam kask
  10. Skynel

4000 TL Civarı Kask Önerisi

LS2 Stream 2’lere bakın derim Görünüş olarak şık Vizör kilidi bulunuyor Güneş vizörü var İç pedleri gayet güzel İnterkom desteği var stream 1’e göre Ve KPA Kinetik polimer alaşım dış kabuğa sahip hala daha konuda polikarbon teknopolimer dış kabuk önerenler var bakmayın onlara bu kask iyidir...
  11. Skynel

Motosiklet Kask Önerisi

Neye göre en çöp kask kuryelerin çoğunluğu kullanıyor diye mi boş bilgilerle kulaktan duyma bilgilerle konuşan sensin Senden çok daha iyi bildiğim kesin bunu net bir şekilde ben biliyorum sen bilgiliymişsin gibi konuşmaya ve markalara para ödemeye devam et Kaskların arasında ki farkı...
  12. Skynel

Motosiklet Kask Önerisi

AGV K1 atıyorsun Diyorsun ki bana trendyol kuryesi falan bulman lazım normal fiyatına bakacaksın kardeşim
  13. Skynel

Motosiklet Kask Önerisi

Evet o arada ki farkı neye ödüyorsun düşün Her pahalı ürün daha mı iyi yani bunu mu söylemeye çalışıyorsun hem yani
  14. Skynel

Motosiklet Kask Önerisi

Neye göre AGV diye mi komiksiniz dış kabuk LS2 Rapid modeli ile aynı gidersiniz bu paraya miss gibi Challenger alırsınız LS2’de
  15. Skynel

Motosiklet kask önerisi

Hocam başka bir konuda öneri yapmıştım o konu zannettim burayı da kafam dalgın affedin Kask önerisi o fiyata LS2 Challenger bakabilirsin Ya da çıkabilirsen azıcık daha tavsiyem öyle yap HJC’nin karbon kaskları var onlardan bak onlar bir tık daha uygun Mont olarakta kalanıyla mont bak ilk...
  16. Skynel

Motosiklet kask önerisi

Ne kadar bütçen var
  17. Skynel

Motosiklet kask önerisi

Efendim
  18. Skynel

Motosiklet Kask Önerisi

Kaska ne kadar para harcayabiliyorsan o kadar iyidir bütçen yetiyorsa Shoei Arai al Paran ortalamaya yetiyorsa LS2 bakabilirsin F/P olarak Stream 2’ler var onlara bakabilirsin Daha yukarı çıkabiliyorsan Challenger Daha yukarısına Thunder modeli miss gibidir 1700548128 Tamamda konumuz ne
  19. Skynel

Motosiklet Kask Önerisi

Ff351 ile ff353 aynı değil Ama ff353’ün 22.06’sı ile 22.05’i aynı sadece sertifika farkı 1700547717 Ve şöyle söyleyeyim motorsiklet ekipmancısında çalışan biri olarak söylüyorum bunları size bir şey önerdiğimde komisyon almıyorum yani ahsbwhs hangisi mantıklıysa onu söylerim ama o fiyatlara o...
  20. Skynel

Motosiklet Kask Önerisi

Mt Helmets’ın ucuz çakmasını yapan bir firma çünkü 1700489413 Aynı kask bir şey değişmiyor ki 22.06 sadece Ki rapidlerin 22.06’ları yolda geliyor hiç bir şey değişmeden
Top Bottom