ben sana rapid 2 için yorum yapıyorum, sen tutmuş thunder’ı övüyosun, fim sertifikası var diyosun, yarışlarda kullanılıyor diyosun ama konuyla alakası yok ki. thunder başka bir model, ben zaten thundera laf etmiyorum. mesele rapid 2’nin c70’le aynı korumaya sahip olduğu iddian. ben de diyorum ki rapid gibi bir giriş seviye kaskı, sharp’tan 3 yıldız almış, yalıtımı zayıf, vizör mekanizması sallanıyor, herkes gıcırdamadan şikayetçi, bunu kalkıp c70 gibi bir kaskla kıyaslamak saçma. sen thunder’ı parlatıp rapid’i savunmaya çalışıyosun ama kimse thunder’ı tartışmıyo burada, sen konudan çıkıyon. bi modeli konuşuyosak başka modele kaçıp “ama bizim şu da var” demek cevap değil, dikkat dağıtmak. ben rapid diyorum, sen thunder diyosun bu iş böyle yürümez kralÜstad yanlış anlama ama şöyle böyle demekten başka bir şey yazmamışsın bana aynı yerlerde yarışıyor diyorsun yazdıklarımı azıcık kaale alsaydın zaten gelipte pistlerde yarışıyor falan demezdin Thunder’da FIM sertifikası var MotoGP’de yarışıyor yani Ls2’i falan partlatmanın bir anlamı yok yazmışsın bir de ahdjwhsh
Shoei’nin girş seviyesi bir kaskı yok mesela bunu bile bilmeden yazmışsın
Bir de milletin ne dediğine bak diyorsun ulan kaskın fabrikasında ki fabrikatörüyle konuşmuşum diyorum yazdıklarına bak sizinle uğraşmak ne kadar zor AKP’li gibisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
He ekstradan ekleyeyim garanti kontrolünü de ben yapıyorum advant kaskın garantisiyle ilgili çevirdiğim bir tane adam kanıtlasın bana çevirdiğimi susup kalacağım
Ucuz evet satıyor ama bu onu kaliteli yapmaz yazmışsın sana böyle bir diyende olmadı **
Sharp testi demiş bir de Shoei kaska 3 yıldız veren testi ben götüme kağıt niyetine sürerim kanka siz devam edin uğraşamam valla
bi de çıkıp “milletin ne dediğine bakma” diyosun ya, kardeşim senin fabrikatörle konuşmuş olman her şeyi bitiriyo mu? o zaman milletin deneyimi, binlerce kullanıcının tecrübesi çöpe mi gitsin? kaskı kullanan adamın yaşadığı sorunları ben neden görmezden geleyim, sırf sen içeriden birini tanıyosun diye senin yaptığın teknik yorum değil, yukardan konuşmak. bi de üzerine “akpli gibisiniz” falan yazmışsın harbi orda koptum ya

he üstüne nxr2 shoeinin giriş seviyesi bir kaskıdır, entry level race helmet olarak reklamı yapılan bir kaskı gelmiş sharptan 3 yıldız aldı diyosun, sharptan 3 yıldız alan nxr2 nin önceki modeli, nxr2nin sharptan 5 yıldızı var zaten