Arama sonuçları: *

1. ThorJ

125cc Motosiklet Önerisi Olan varmı ?

Bahsedilen paralara 2005-2008 model bitik motorlar var yalnız.
  2. ThorJ

Arkadaş sürüş kolaylığından çok zevk almak istiyorsa elbette manuel almalı. Ben şahsen sadece ulaşım için motor kullanırım. Onun için kullanım kolaylığı ve konforu ön planda benim açımdan.
  3. ThorJ

RKS'nin Wildcat modeli ve Newlight modelinde Honda motor bloğu kullanılıyor diye biliyorum. Ateşleme ve fren teknolojisi de bu fiyat bandındaki çoğu motordan daha iyi durumda. Frenleri hakkında herkes olumlu yorumlarda bulunmuş. Tek eksisi selesinin biraz sert olması yönünde, uzun yol yapmak...
  4. ThorJ

Manuel benim için işkence şahsen. CVT'li, masrafsız ve yakıtı koklayan Newlight 125'i tercih ederim bunun yerine. Ayrıca görünüşü de epey hoş duruyor.
  5. ThorJ

Newlight 125 fiyatına göre çok başarılı. Honda motor bloğu kullanıyor, kombine fren sistemi bulunuyor. Sadece RKS'nin servis ağı çok kötü. Bitik japon almak daha mantıklı aslında ama bunlarda CVT + sıfır olmasının avantajı ile daha ağır basıyor. 1670054920 150NK CF Moto'nun motoruydu sanırsam...
  6. ThorJ

RKS Newlight 125 - 41.000 civarlarında. RKS Wildcat 125 - 30.000 civarlarında. Manuel olarak CBR125R bulunuyor ancak grenaj hasarlı ya da motorunun bitik olma ihtimali bir hayli yüksek.
  7. ThorJ

Kurye nasıl olabilirim?

Bende araştırmıştım bu konuyu bir dönem ve edindiğim bilgileri paylaşayım, A1/B1 ehliyetinin olması lazım, Eğer Yemeksepeti, Trendyol gibi bir şirket altında çalışmak istiyorsan bazı firmalar 125cc motor istiyor. Bir şahıs şirketi kurman gerekiyor. SGK'lı işlerde ise sabit maaş var ama tam...
  8. ThorJ

cbr 125 le 200km yol gidilir mi?

90-100 bassan aslında gidilir. Ama yola göre de değişir. Düz yolda sorun olmaz ama Karadeniz yolları gibi inişli çıkışlı falan olursa sıkıntı.
  9. ThorJ

Yardım BU MOTORUN NE KADAR MASRAFI ÇIKAR? (ACİL)

Yani senin kendi kararın ama ben olsam almaya pek niyetlenmezdim. Yaptırılır ise kullanılır orası ayrı konu.
  10. ThorJ

Yardım BU MOTORUN NE KADAR MASRAFI ÇIKAR? (ACİL)

Baya bir masrafı olur bu motorun. Bence alma bunu.
  11. ThorJ

Öneri Scooter motor ya da Elektrikli scooter motor

Volta VSM, VSA gibi modeller ehliyet istemiyor.
  12. ThorJ

Bilgisayar mı motorsiklet mi alsam?

Ben adam akıllı bilgisayar alma yönündeyim. Motor'un yakıtı, ehliyet masrafı vs. daha da artar, onun için PC alman daha iyi olur. :)
  13. ThorJ

Hindistan malı motosiklet alınır mı

Hint malının iç aksamı genellikle aşırı dandik oluyor. (En azından Tata'da gördüğüm kadarıyla) Bir keresinde Tata Indica bir taksiye binmiştim ve düz yolda kasise girdiğinde arabanın dikiz aynası düşmüştü. (Abartısız) Pek Hint malına sıcak bakmam ama başka bütçen yoktur, imkanlar çerçevesinde bu...
  14. ThorJ

16-17 yaşında motor alabiliyormuyum ??

Alabiliyorsun.
Top Bottom