40 a çıkarsan sıfır drift l mevcut heryerde125cc Motosiklet Önerisi Olan varmı ? max bütçe 30k ?
scooter iyi midir? ? benım aklımda super boy l var 125cc nasıldır sizce ?RKS Newlight 125 - 41.000 civarlarında.
RKS Wildcat 125 - 30.000 civarlarında.
Manuel olarak CBR125R bulunuyor ancak grenaj hasarlı ya da motorunun bitik olma ihtimali bir hayli yüksek.
Newlight 125 fiyatına göre çok başarılı. Honda motor bloğu kullanıyor, kombine fren sistemi bulunuyor. Sadece RKS'nin servis ağı çok kötü. Bitik japon almak daha mantıklı aslında ama bunlarda CVT + sıfır olmasının avantajı ile daha ağır basıyor.scooter iyi midir? ? benım aklımda super boy l var 125cc nasıldır sizce ?
150NK CF Moto'nun motoruydu sanırsam, geçen gördüm Çin malı olanların içinde fena durmuyor.150NK
Drift L
Manuel benim için işkence şahsen. CVT'li, masrafsız ve yakıtı koklayan Newlight 125'i tercih ederim bunun yerine. Ayrıca görünüşü de epey hoş duruyor.33e geçen arkadaşa drift l aldık 2021 model.
Cfmoto Mondial rks gibi markalardan kat kat üstün zaten kalite olarakNewlight 125 fiyatına göre çok başarılı. Honda motor bloğu kullanıyor, kombine fren sistemi bulunuyor. Sadece RKS'nin servis ağı çok kötü. Bitik japon almak daha mantıklı aslında ama bunlarda CVT + sıfır olmasının avantajı ile daha ağır basıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
150NK CF Moto'nun motoruydu sanırsam, geçen gördüm Çin malı olanların içinde fena durmuyor.
RKS'nin Wildcat modeli ve Newlight modelinde Honda motor bloğu kullanılıyor diye biliyorum. Ateşleme ve fren teknolojisi de bu fiyat bandındaki çoğu motordan daha iyi durumda. Frenleri hakkında herkes olumlu yorumlarda bulunmuş. Tek eksisi selesinin biraz sert olması yönünde, uzun yol yapmak için pek uygun bir motor değil. CVT şanzıman ile beraber maksimum 110 km/h hıza ulaşıyor, eğer yokuş aşağı gidilecekse 120 zorlanır.Cfmoto Mondial rks gibi markalardan kat kat üstün zaten kalite olarak
Bunlar scooter 150nk ile karşılaştırılması pek doğru değil ama dediğin gibiyse gayet mantıklıRKS'nin Wildcat modeli ve Newlight modelinde Honda motor bloğu kullanılıyor diye biliyorum. Ateşleme ve fren teknolojisi de bu fiyat bandındaki çoğu motordan daha iyi durumda. Frenleri hakkında herkes olumlu yorumlarda bulunmuş. Tek eksisi selesinin biraz sert olması yönünde, uzun yol yapmak için pek uygun bir motor değil. CVT şanzıman ile beraber maksimum 110 km/h hıza ulaşıyor, eğer yokuş aşağı gidilecekse 120 zorlanır.
Arkadaş sürüş kolaylığından çok zevk almak istiyorsa elbette manuel almalı. Ben şahsen sadece ulaşım için motor kullanırım. Onun için kullanım kolaylığı ve konforu ön planda benim açımdan.Bunlar scooter 150nk ile karşılaştırılması pek doğru değil ama dediğin gibiyse gayet mantıklı
cbr 125 r125cc Motosiklet Önerisi Olan varmı ? max bütçe 30k ?