- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizce hangisi daha iyi ben pek motosikleten anlamıyorumnaked mı ıstersınız yoksa racıng tarzımı
Sizce hangisi daha iyi ben pek motosikleten anlamıyorumnaked mı ıstersınız yoksa racıng tarzımı
sehır ıcı ıstıyorsan naked alabılırsını bırde baslangıc motoruysa naked alınırSizce hangisi daha iyi ben pek motosikleten anlamıyorum
arkadas japon arıyorUygun fiyatta vitesli TVS RAİDER 125 Kullanıcısıyım memnunum arka frenin kampana olması bi tık sıkıntı ayrıca kadran bazen salaklık yapıyor 4.ayım öneririm yine de güzel fiyatına göre FP kardeşim FP Scotter olarak yine uygunluk anlamın da MotoLux ceo110 önerimdir ona da güzel gözle bakıyorum fena değil
Üzgünüm sadece başlığa bakıp yorum yaptım 125 cc ise o zaman hondadır he dersen yüksek cc çıkarım al R25 bak dalgana sağlam japonsehır ıcı ıstıyorsan naked alabılırsını bırde baslangıc motoruysa naked alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadas japon arıyor
Malesef A1 ehliyetim varÜzgünüm sadece başlığa bakıp yorum yaptım 125 cc ise o zaman hondadır he dersen yüksek cc çıkarım al R25 bak dalgana sağlam japon
Şehir dışı içinsehır ıcı ıstıyorsan naked alabılırsını bırde baslangıc motoruysa naked alınır
arkadas japon arıyor
ozaman hocam cb 125 f alın girayhan hocamın dedigi bakımınızı yaparsanız 100 bın km de giderMalesef A1 ehliyetim var
125 le yollar ıcın cok zor beMalesef A1 ehliyetim var
Şehir dışı için
Sizce Yahama 125 mı yoksa MT125 miozaman hocam cb 125 f alın girayhan hocamın dedigi bakımınızı yaparsanız 100 bın km de gider
125 le yollar ıcın cok zor be
sıfır alacaksanız pahalı be hocam ıkıncı el alırsanız ıyıde parca fıyatları cokSizce Yahama 125 mı yoksa MT125 mi
2. Alacağım sıfırı bütçemi aşarsıfır alacaksanız pahalı be hocam ıkıncı el alırsanız ıyıde parca fıyatları cok
alabılırsınız ama parca fıyatları pahalı be hocam bence honda cb 125 f alın parca fıyatları uygun2. Alacağım
bu paraya alınabilecek tek kilit japon motoru yazdım arkadaşa. biraz daha araştırır sonra gider bayiye cb 125 f'e bakar. boşuna nefes tüketme gürkanalabılırsınız ama parca fıyatları pahalı be hocam bence honda cb 125 f alın parca fıyatları uygun