Arama sonuçları: *

1. YASOGRALL

Muayne için ehliyet şartmı

Ehliyet gerekmiyor diye biliyorum. Kask yoksa içeri bile almazlar.
  2. YASOGRALL

Öneri genç motor sürücüleri ve tecrübeli kişiler için

Yani motor başlı başına bir tehlike motorda kaporta sensin kask ekipman olmadan asla kullanma. Ben küçük bir yerde yaşıyorum bu ekipmanları pek disiplinli kullanmıyorum. Çok dikkatli sürüyorum ama dikkatli olmak yetmiyor karşıdaki insanın dikkati çok önemli. Başına en ufak bir şey gelse bile...
  3. YASOGRALL

PCX mi XMAX mı? Hangisi iyi?

Xmax 125 düşünüyorsan emin değilim üstüne para koyup kesinlikle 250 modeli alınması gerektiğini düşünüyorum. Pcx 2 kişi uzun yol için en doğru seçim olduğunu düşünmüyorum. Xmax uzun yolda gerek gücü gerek geniş(benim tabirimde gemi gibi motor)olması ve koltuğunun altı 2 bütün kaskı alması olsun...
  4. YASOGRALL

Arora alfa alınır mı nasıl scooter

Honda spacy modelinin replikası sayılabilir bir model hatta direk öyle. Bu tarz firmaların motorlarında kronik sorunlar olabiliyor. Bu tarz markalar modeller tercih edilmemeli. O fiyat bandında 2.el km yapmış da olsa spacy 110 asla bu replika kopyalama motorlar kadar üzmez. 2014 model 76bin km...
  5. YASOGRALL

PCX mi XMAX mı? Hangisi iyi?

Pcx konfor yakıt tüketimi konusunda gerçekten güzel bir motor. Ama xmax 250 kullandıktan sonra yaşadığım şehrin sahibi gibi hissettim kendimi. 2si arasında çok büyük farklar var. Xmax ağır ve güçlü bir maxi scooter. Çok açmaya gerek yok kısaca sınıfları bile farklı. Ama kesinlikle xmax tercih...
  6. YASOGRALL

Yamaha XT600E başlangıç için iyi midir?

Birkaç hafta önce bende laptop ile xt600e arasında kalmıştım.laptop tercih ettim. Motora açıkçası içim gidiyor. 10k civarında 600 lük makine. 190 boy ile sana çok yakışır diye düşünüyorum. Yavaş yavaş sürmeye de alışırsın. Hevesin varsa kaçırma derim bu tutku kaçırılmaz.
  7. YASOGRALL

Motor ehliyeti

16 yaş dolunca A1 ehliyet alınabiliyor.A1 ehliyet de 125cc den üstünü süremez.
  8. YASOGRALL

Yamaha R-125

cbr ya da r serisi 125 lik motorlar kesinlikle gereksiz geliyor bana. paralarını kesinlikle hak etmiyorlar. başlangıç olarak commuter sınıf ybr falan bakmalısın. başlangıç olarak da iyi olur ne scooter ne süper sport. ybr bu iş için biçilmiş kaftan diyorum.
  9. YASOGRALL

Motosiklet boyama

Tavsiyem motorun mekanik kısmını bile kendin yap.Ama boya kısmını boyacıya yaptır.
  10. YASOGRALL

Cb 125 r Motor

Yani şimdi güzel kardeşim. Bütçen varsa ben MT 25 öneririm 2. el 25-30 arası çok güzel ilanlar oluyor. Bide başlangıç motoru olarak mı kullanacaksın.Biraz tecrübeden sonra cc yükseltmeyi düşünüyorsan 125 CC COMMUTER(eski model ybr falan) motorlara bakabilirsin. EĞER bu motoru çok beğendiysen...
  11. YASOGRALL

Cb 125 r Motor

Bence 20bin TL fazla.tabi senin kararın ama ben bu fiyatlarda 125 cc mantıklı bulmuyorum.
  12. YASOGRALL

B ehliyet ile motor kullanilabilirmi

Sadece Moped, 50CC motorsikletleri kullanbilirsin.
Top Bottom