Arama sonuçları: *

1. Yavuz KAYIŞ

Motorla en fazla kaç km/h ile gittiniz?

Geçiyor kanka o hızları
  2. Yavuz KAYIŞ

Kanka video atmak isterdim fakat ölmek istemiyorum motor sürekli performanslı kullanıldı yani açık karbüratör buji değişik custom krank var silindir çapı 200 lük oldu pistonda değişti birde egzoz var yani stok değil 1638039341 karbüratör iğne ayarı yaptır egzozu değiştir bak noluyor
  3. Yavuz KAYIŞ

125 değil aslında 135 CC 120driftler 140 deviriyor arkadaşımda vardı büyük ihtimalle senin motor açık değildir
  4. Yavuz KAYIŞ

Kask ekipman vs yok Mondial Drift 150 düzde 150 baya bi bayır aşağı 170
  5. Yavuz KAYIŞ

16 yaşında a1 ehliyeti ile hangi motor alınmalı ?

15 20 k https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-dusuk-km-temiz-cbr-125-r-913413959/detay MİNİMUM
  6. Yavuz KAYIŞ

zorlanmassın fakat ilk motor için biraz fazla düşüncü maddi açıdan canın acır
  7. Yavuz KAYIŞ

Hacı hormon var
  8. Yavuz KAYIŞ

aynen kanka da bende 15 yaşındayım ama olsun sonuçta motoru ehliyet kullanmıyor 1615541945 aynen aga tam ben yazıyordum
  9. Yavuz KAYIŞ

Öyle de km yorgunluğu diye bir şeyde var ucuz motorlar oldukları için parça kalitesi de hallice oluyor belli bi zamandan sonra masraf açar en kötüsü de motor kitlemesi şanzıman dağılması
  10. Yavuz KAYIŞ

Bir şey değil kanka eğer 150 cc lik istersen de önerim CF moto 150 NK
  11. Yavuz KAYIŞ

A arkadaşımda cbe var bende drift var Yakıtta Mondial daha cimri Parçası daha ucuz birde CBE Yİ acayip tokatlıyorum 85 te 90 da cbe bitityor driftle 145 e kadar gidiyorum KM de ise temiz 20.000-30.000 kmye kadar tercih ederim
  12. Yavuz KAYIŞ

kanka yeni başlayan adama cbf 150 verirsen altında kalır
  13. Yavuz KAYIŞ

1.93 boy 103 kg drifte çok rahat biniyorum
  14. Yavuz KAYIŞ

reis 125 cc motora ayırıcak bütçen az olmalı acemi mi sin bilmiyorum fakat eğer acemi isen sana Mondial Drift öneriyorum çok iyi bir motor mu? tabii ki değil ama ucuz düşmeden bu işler olmuyor cbr a grenaj alana kadar drifti komle yenilersin yakışıklı olmasını istiyorsan da driftin H değil L...
  15. Yavuz KAYIŞ

Yardım 2.5 K motosiklet

Evet Farketmez 1594133992 Teşekkürler arkadaşımda var 140 yaptık bayır aşağı
  16. Yavuz KAYIŞ

Yardım 2.5 K motosiklet

Arkadaşlar motosiklet âlmak istiyorum 2500₺ var 2. El olarak ne marka ve model önerir misiniz
  17. Yavuz KAYIŞ

Motosiklet boyama

Arkadaşlar çok ucuz 300 TL'YE bir Pegout 103 mobilet aldım boyası ve rengi iyi durumda değil boyamak istiyorum rengi seçtim fakat nasıl yapılır bilmiyorum Sprey boya kullanmak doğru mu yoksa boya alıp elimde makine var onla mı boyanması lazım birde nasıl zımpara almalıyım
Top Bottom