Ariseks
80+ Gold
Rks rnx için çıkabilir galiba çünkü biraz küçükFiziğimden sıkıntı çıkar mı ? 190 boy 67 kiloyum.
Rks rnx için çıkabilir galiba çünkü biraz küçükFiziğimden sıkıntı çıkar mı ? 190 boy 67 kiloyum.
1.93 boy 103 kg drifte çok rahat biniyorumO boyla beni bile sürersin.
Benim boyumda 1.90 ama 110 kiloyum. Bir sıkıntı çıkacağını sanmam bende sürüyorum bu dediğim motoru. Sadece birazcık motor yanımda küçük kalıyor.Fiziğimden sıkıntı çıkar mı ? 190 boy 67 kiloyum.
kanka yeni başlayan adama cbf 150 verirsen altında kalırCbf 150 al
15 yaşa göre biraz fazla gibiFiziğimden sıkıntı çıkar mı ? 190 boy 67 kiloyum.
Benim boyumda 1.90 ama 110 kiloyum. Bir sıkıntı çıkacağını sanmam bende sürüyorum bu dediğim motoru. Sadece birazcık motor yanımda küçük kalıyor.
Peki tamam mondial drift 125 l ve CB125E güzel motorlar ama sahibinden almak istesem km değikenlik gösteriyo sıkıntı çıkar mı ?1.93 boy 103 kg drifte çok rahat biniyorum
Biraz fazla ama basketbol oynadığımdan normal.15 yaşa göre biraz fazla gibi
Yok be sürer bişi olmaz koruma demirleride var mis gibi kalıplı oturakli motorkanka yeni başlayan adama cbf 150 verirsen altında kalır
arkadaşımda cbe var bende drift var Yakıtta Mondial daha cimri Parçası daha ucuz birde CBE Yİ acayip tokatlıyorum 85 te 90 da cbe bitityor driftle 145 e kadar gidiyorumPeki tamam mondial drift 125 l ve CB125E güzel motorlar ama sahibinden almak istesem km değikenlik gösteriyo sıkıntı çıkar mı ?
Ve 125 l çok yakıyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz fazla ama basketbol oynadığımdan normal.
1 yıldır virüs yüzüne doğru düzgün dışarıya çıkıp oynayamayan bnePeki tamam mondial drift 125 l ve CB125E güzel motorlar ama sahibinden almak istesem km değikenlik gösteriyo sıkıntı çıkar mı ?
Ve 125 l çok yakıyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz fazla ama basketbol oynadığımdan normal.
Teşekkür ederim ilgilendiğin için.A
arkadaşımda cbe var bende drift var Yakıtta Mondial daha cimri Parçası daha ucuz birde CBE Yİ acayip tokatlıyorum 85 te 90 da cbe bitityor driftle 145 e kadar gidiyorum
KM de ise temiz 20.000-30.000 kmye kadar tercih ederim
Aslında motora temiz bakılıp bakımları zamanında yaptırılmışsa km çok önemli değil benceA
arkadaşımda cbe var bende drift var Yakıtta Mondial daha cimri Parçası daha ucuz birde CBE Yİ acayip tokatlıyorum 85 te 90 da cbe bitityor driftle 145 e kadar gidiyorum
KM de ise temiz 20.000-30.000 kmye kadar tercih ederim
Bir şey değil kanka eğer 150 cc lik istersen de önerim CF moto 150 NKTeşekkür ederim ilgilendiğin için.
Ben öyle çok basmak istemiyorum böyle yol tutuşu iyi olsun yeter.