Şehir efsanesi oOlay ceza değil. Allah göstermesin birine çarptınız %100 hatalı karşı taraf olsa bile ehliyetiniz olmadığı için sizin de başınız yanıyor.
O mesele kalktı kazada eğer cezayı öderseniz karşı taraf %100 haksızsa bütün masraflar onun.Kaza yaparsanız bütün masraf size kalıyor cezalar çok yüksek motor bağlanır falan falan
Olsun gene sıkıntı ehliyetsiz sürmekO mesele kalktı kazada eğer cezayı öderseniz karşı taraf %100 haksızsa bütün masraflar onun.
Ehliyetsiz araç kullanımı cezası 18 bin küsur lira olmuş hocam Cok fazlaO mesele kalktı kazada eğer cezayı öderseniz karşı taraf %100 haksızsa bütün masraflar onun.
Ehliyet cezasını ödesen dahi aracın süreli olarak trafikten men edilebilir.O mesela artık yok, ehliyetsizlik cezasını ödediğiniz zamandan itibaren o kaza olayında ehliyetli olarak gibi sayılıyorsunuz, ve eğer misal veriyorum %100 hatalı karşı taraf ise bütün masrafları karşılıyor.
istanbulda mısın hocamO mesele kalktı kazada eğer cezayı öderseniz karşı taraf %100 haksızsa bütün masraflar onun.
Kayseri hocamistanbulda mısın hocam
Sadece çekiliyor, aynı gün gidip çıkarırsan garaj masrafı vermiyorsunEhliyet cezasını ödesen dahi aracın süreli olarak trafikten men edilebilir.
Yani kanka sen kafanı baştan o şekilde gezmeye ikna etmişsin zaten. Biz çok şey söylesek de fayda etmez. Dikkatli sür, kendi hayatını da kimsenin hayatını da riske atma yeter diyim o zaman.Kayseri hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece çekiliyor, aynı gün gidip çıkarırsan garaj masrafı vermiyorsun
Yok kanka dediğin doğru ehliyetsiz sürmek yanlış ama gittiğim güzergahlarda polise dair hiç bir şey yok o yüzden ehliyetsiz rahat gezebiliyorum ama bir gün ihbar olur benle alakası dahi olmasa bile araya gidebiliriz.Yani kanka sen kafanı baştan o şekilde gezmeye ikna etmişsin zaten. Biz çok şey söylesek de fayda etmez. Dikkatli sür, kendi hayatını da kimsenin hayatını da riske atma yeter diyim o zaman.
Yani dediğin gibi başına ne geleceğini bilemezsin. Bir şey 1 kere olur derler ya o misal. Şimdi durumun olmayabilir ama eline para geçtikten sonra en kısa zamanda ehliyetini al kanka.Yok kanka dediğin doğru ehliyetsiz sürmek yanlış ama gittiğim güzergahlarda polise dair hiç bir şey yok o yüzden ehliyetsiz rahat gezebiliyorum ama bir gün ihbar olur benle alakası dahi olmasa bile araya gidebiliriz.