A1 ehliyet alma süreci ve fiyatlandırma hakkında

Yine de ehliyet alıp sürün siz. Kurallara uyalım.

O mesela artık yok, ehliyetsizlik cezasını ödediğiniz zamandan itibaren o kaza olayında ehliyetli olarak gibi sayılıyorsunuz, ve eğer misal veriyorum %100 hatalı karşı taraf ise bütün masrafları karşılıyor.
Ehliyet cezasını ödesen dahi aracın süreli olarak trafikten men edilebilir.

2023-2024 gibi 4-5kya araba ehliyeti 8kya A2 ehliyeti almıştım bana o zamanlar çok geliyordu fakat kursa yazılmadan ehliyet alamıyorsun

Beyler full ciddili B ehliyetim var A almak isityorum ne kadar tutuyor bu meret

Kayseri hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece çekiliyor, aynı gün gidip çıkarırsan garaj masrafı vermiyorsun
Yani kanka sen kafanı baştan o şekilde gezmeye ikna etmişsin zaten. Biz çok şey söylesek de fayda etmez. Dikkatli sür, kendi hayatını da kimsenin hayatını da riske atma yeter diyim o zaman.

Yani kanka sen kafanı baştan o şekilde gezmeye ikna etmişsin zaten. Biz çok şey söylesek de fayda etmez. Dikkatli sür, kendi hayatını da kimsenin hayatını da riske atma yeter diyim o zaman.
Yok kanka dediğin doğru ehliyetsiz sürmek yanlış ama gittiğim güzergahlarda polise dair hiç bir şey yok o yüzden ehliyetsiz rahat gezebiliyorum ama bir gün ihbar olur benle alakası dahi olmasa bile araya gidebiliriz.

Yok kanka dediğin doğru ehliyetsiz sürmek yanlış ama gittiğim güzergahlarda polise dair hiç bir şey yok o yüzden ehliyetsiz rahat gezebiliyorum ama bir gün ihbar olur benle alakası dahi olmasa bile araya gidebiliriz.
Yani dediğin gibi başına ne geleceğini bilemezsin. Bir şey 1 kere olur derler ya o misal. Şimdi durumun olmayabilir ama eline para geçtikten sonra en kısa zamanda ehliyetini al kanka.

Geri