Yardım A1 Motor Ehliyeti Güncel ne kadar ?

Bir süre kuryelik yapmayı düşünüyorum A1 yeter diye düşünüyorum ayrıca Kendi motorum olucak olursa örnek olarak CBR 125R bana yeter çok hızlı sürmeyecegim 60-90 arası
Motorun varsa ya da kuryelik yapacaksan alınabilir. Çünkü 1 kere bile ehliyetten ceza yesen ehliyet parasını ödüyorsun ceza olarak. O sana kalmış bir şey

Motorun varsa ya da kuryelik yapacaksan alınabilir. Çünkü 1 kere bile ehliyetten ceza yesen ehliyet parasını ödüyorsun ceza olarak. O sana kalmış bir şey
Ehliyetimi aldıktan sonra kullanmaya başlıcam neden ceza yiyeyim ki

14 kursa gidiyo sınavları tekte geçersende 6bine yakın harçlar var toplamda 20bin tutuyor yani
Peki önce kursdan sınavları vs kazansam 14bin versem sonra elime geçince 6 bin verip harçları yatırsam oluyor mu

Peki önce kursdan sınavları vs kazansam 14bin versem sonra elime geçince 6 bin verip harçları yatırsam oluyor mu
ilk önce kayıt oluyorsun oraya 14bin gitti
sonra kurs başlıyor 1ay sonra ilk sınava giriyosun 900tl harç ödemen gerekiyor sınava girmek için
ondan yaklaşık20gün veya 1 ay sonra sürüş sınavına giriyosun ona da 1200tl gidiyor onuda sınavdan önce ödemen gerek sürücü kursu seni bilgilendiriyor
en son sınavları geçtikten sonra ehliyeti çıkarmak için 3600 falandı sanırım çıkarma harcı onu ödüyosun ama onun bi zamanı yok onu eline geçince ödeyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri