Yardım A1 Motor Ehliyeti Güncel ne kadar ?

sürücü kursu işletiyoruz merak ettiğin bir şey varsa sor yardımcı olayım ilk ehliyet A2 alabilirsin 18 yaşını doldurduğunda a1 16 yaşı doldurduğunda alabilirsin direkt A alman için 24 yaşında olman gerekiyor en erken A ehliyeti almak istiyorsan A2’yi 18 yaşında alıp 2 yıl tecrübeden sonra A’ya geçiş yapabilirsin

sürücü kursu işletiyoruz merak ettiğin bir şey varsa sor yardımcı olayım ilk ehliyet A2 alabilirsin 18 yaşını doldurduğunda a1 16 yaşı doldurduğunda alabilirsin direkt A alman için 24 yaşında olman gerekiyor en erken A ehliyeti almak istiyorsan A2’yi 18 yaşında alıp 2 yıl tecrübeden sonra A’ya geçiş yapabilirsin
A1den a2ye geçiş ne kadar hocam şuan

ama o taban fiyattan yazılma ihtimalin düşük genelde a1’den geçiş olarak değil de B’den geçişteki fiyatlandırmaya bakıyolar taban fiyatının az olması geçişte resmi ders olarak 8 ders yazılmasından kaynaklı

A1 16 yaşında A2 18 A ehliyet 24. Eğer 2 yıl A2 ehliyetiniz varsa A alabilirsiniz yani 18de A2 alan biri 20 yaşında A alabilir.

ama o taban fiyattan yazılma ihtimalin düşük genelde a1’den geçiş olarak değil de B’den geçişteki fiyatlandırmaya bakıyolar taban fiyatının az olması geçişte resmi ders olarak 8 ders yazılmasından kaynaklı
B de var hocam şuan.

A2yi 18 yaşında alabiliyorsun. Bende onu diyorum 18e kadar beklen A2 al 2 kere para verme. A1 aşırı gereksiz
Bir süre kuryelik yapmayı düşünüyorum A1 yeter diye düşünüyorum ayrıca Kendi motorum olucak olursa örnek olarak CBR 125R bana yeter çok hızlı sürmeyecegim 60-90 arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu çorba olmuş
A1 16 yaşında alınıyor A2 daha sonra
A1 alicam inşallah ama toplam ne kadar tutuyor herşeyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye