Hayır A1 almadan a2 alınıyorHocam A2 almak için önce A1 almak gerekmiyor mu birde A2 ye yaşım yetmiyor 2 yıl var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaşım yetmiyor onlara
Hayır A1 almadan a2 alınıyorHocam A2 almak için önce A1 almak gerekmiyor mu birde A2 ye yaşım yetmiyor 2 yıl var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaşım yetmiyor onlara
A1den a2ye geçiş ne kadar hocam şuansürücü kursu işletiyoruz merak ettiğin bir şey varsa sor yardımcı olayım ilk ehliyet A2 alabilirsin 18 yaşını doldurduğunda a1 16 yaşı doldurduğunda alabilirsin direkt A alman için 24 yaşında olman gerekiyor en erken A ehliyeti almak istiyorsan A2’yi 18 yaşında alıp 2 yıl tecrübeden sonra A’ya geçiş yapabilirsin
Yere Göre Değişiyor Fiyatlar YalnızA1den a2ye geçiş ne kadar hocam şuan
Ortalama fiyatı merak ettim bende zaten yere göre degistigini biliyorum. 1 2k oynar maxYere Göre Değişiyor Fiyatlar Yalnız![]()
İnşOrtalama fiyatı merak ettim bende zaten yere göre degistigini biliyorum. 1 2k oynar max
dediği gibi yerden yere fazlasıyla değişiyor valiliğin belirlediği taban fiyat 7296 ama ilçelerin kendi arasında belirlemiş olduğu ayrı fiyatlandırmalar oluyorOrtalama fiyatı merak ettim bende zaten yere göre degistigini biliyorum. 1 2k oynar max
Knk ne anlatiyon ya
B de var hocam şuan.ama o taban fiyattan yazılma ihtimalin düşük genelde a1’den geçiş olarak değil de B’den geçişteki fiyatlandırmaya bakıyolar taban fiyatının az olması geçişte resmi ders olarak 8 ders yazılmasından kaynaklı
B olması önemli değil ya A1 den A2 ye geçiş fiyatı daha uygun ya A2 ye geçiş Baz fiyatını B den A2 ye göre alıyolar genelde güngören bağcıların belirlediği ücret 12 bin diye biliyorum meselaB de var hocam şuan.
Bir süre kuryelik yapmayı düşünüyorum A1 yeter diye düşünüyorum ayrıca Kendi motorum olucak olursa örnek olarak CBR 125R bana yeter çok hızlı sürmeyecegim 60-90 arasıA2yi 18 yaşında alabiliyorsun. Bende onu diyorum 18e kadar beklen A2 al 2 kere para verme. A1 aşırı gereksiz
A1 alicam inşallah ama toplam ne kadar tutuyor herşeyleKonu çorba olmuş
A1 16 yaşında alınıyor A2 daha sonra