Yardım A1 Motor Ehliyeti Güncel ne kadar ?

sürücü kursu işletiyoruz merak ettiğin bir şey varsa sor yardımcı olayım ilk ehliyet A2 alabilirsin 18 yaşını doldurduğunda a1 16 yaşı doldurduğunda alabilirsin direkt A alman için 24 yaşında olman gerekiyor en erken A ehliyeti almak istiyorsan A2’yi 18 yaşında alıp 2 yıl tecrübeden sonra A’ya geçiş yapabilirsin

sürücü kursu işletiyoruz merak ettiğin bir şey varsa sor yardımcı olayım ilk ehliyet A2 alabilirsin 18 yaşını doldurduğunda a1 16 yaşı doldurduğunda alabilirsin direkt A alman için 24 yaşında olman gerekiyor en erken A ehliyeti almak istiyorsan A2’yi 18 yaşında alıp 2 yıl tecrübeden sonra A’ya geçiş yapabilirsin
A1den a2ye geçiş ne kadar hocam şuan

ama o taban fiyattan yazılma ihtimalin düşük genelde a1’den geçiş olarak değil de B’den geçişteki fiyatlandırmaya bakıyolar taban fiyatının az olması geçişte resmi ders olarak 8 ders yazılmasından kaynaklı

A1 16 yaşında A2 18 A ehliyet 24. Eğer 2 yıl A2 ehliyetiniz varsa A alabilirsiniz yani 18de A2 alan biri 20 yaşında A alabilir.

ama o taban fiyattan yazılma ihtimalin düşük genelde a1’den geçiş olarak değil de B’den geçişteki fiyatlandırmaya bakıyolar taban fiyatının az olması geçişte resmi ders olarak 8 ders yazılmasından kaynaklı
B de var hocam şuan.

A2yi 18 yaşında alabiliyorsun. Bende onu diyorum 18e kadar beklen A2 al 2 kere para verme. A1 aşırı gereksiz
Bir süre kuryelik yapmayı düşünüyorum A1 yeter diye düşünüyorum ayrıca Kendi motorum olucak olursa örnek olarak CBR 125R bana yeter çok hızlı sürmeyecegim 60-90 arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu çorba olmuş
A1 16 yaşında alınıyor A2 daha sonra
A1 alicam inşallah ama toplam ne kadar tutuyor herşeyle

Geri