hocam kucuk sehirdeyiz biz oyle istanbulda haftada bir olan olaylar burda 2 yilda bir oluyodu herkes guveniyodu birbirine buraninda suyu cikmis valla benim...
hocam ben yeni islemci almistim onuda akilsizlik edip bilgisayarcida takdirdim eski olanida sordum abi satabilir misin dedim oda birisi var sormam gerek...
Tesekkur ederim hocam yazdiklarin icin, hali hazirda 5600um var yeni aldigim oydu keske eskisini birakmasaydim bilgisayarcida oda benim ilk dolandirilmam...
Dostlar ben bu islemcinin benim olup olmadigini nasil dogrulayabilirim? kutusu faturasi vs duruyo ordan bulabilir miyim? hazir sistem almistim oyle gelmisti
yeni islemci aldim anakarttan cikarttim eskisini ve bilgisayarcida biraktim baskasina satmasi icin adam denedi ve calistiramadigini soyledi bende aldim hic...
Garantisi yeni bitti bir ust model olan 5600e gectigimden satiyorum bir problemi yok
fiyat teklifi yapin
Tek takasi xpg gammix d30 16gb (2x8) 3200mhz 16cla...
Bunuda dusundum fakat hiz olarak hic bir farklari olmuyo ve fiyatta 1-2k oynatiyo
1776612592
ya birazda marka hayranligi var msi en azindan bilindik marka...
Anakartimin sadece 1 adet m2 slotu var oda halihazirda dolu fakat yer yetmiyor biraz uygun fiyata sata ssd almak istiyorum 1tb olmasi gerek fiyat olarak...