Giee isimli üyenin son içerikleri

1. G

R5 5500 Bozuk Olduğu Nasil Anlasilir?

hocam kucuk sehirdeyiz biz oyle istanbulda haftada bir olan olaylar burda 2 yilda bir oluyodu herkes guveniyodu birbirine buraninda suyu cikmis valla benim essekligim birazda keske vermeseydim kendim cikarsaydim islemciyi falan en azindan icim rahat olurdu suanda 1779825630 Hocam hic bir fikrim...
  2. G

hocam ben yeni islemci almistim onuda akilsizlik edip bilgisayarcida takdirdim eski olanida sordum abi satabilir misin dedim oda birisi var sormam gerek dedi okeylestik o sordugu kiside almak istedi bende islemciyi 1-2 gunlugune admaa verdim alcak olsaydi parasini vericekdi bana yani orda...
  3. G

Tesekkur ederim hocam yazdiklarin icin, hali hazirda 5600um var yeni aldigim oydu keske eskisini birakmasaydim bilgisayarcida oda benim ilk dolandirilmam oldu suan
  4. G

Dostlar ben bu islemcinin benim olup olmadigini nasil dogrulayabilirim? kutusu faturasi vs duruyo ordan bulabilir miyim? hazir sistem almistim oyle gelmisti
  5. G

Hocam pinlerin durumu gayet iyi sorunu yok ikiside bioslarin guncel oldugunu soyledi ben bir degisiklik yapmadim yarin geri alicam islemciyi kendi sistemimdede deneyecegim 1779815340 dusundum fakat bilmiyorum guvendigimiz biriydi 1779815750 yazdiklarinizi okudum hocam bende suphelenmeye...
  6. G

yeni islemci aldim anakarttan cikarttim eskisini ve bilgisayarcida biraktim baskasina satmasi icin adam denedi ve calistiramadigini soyledi bende aldim hic denemedim bir kac hafta sonra ilana koydum ve satildi bu seferde sattigim kisi calistiramadi islemciyi fakat ben anakarttan sokmeden once...
  7. G

Hangi 2.5 SATA SSD 1TB almaliyim?

Bunuda dusundum fakat hiz olarak hic bir farklari olmuyo ve fiyatta 1-2k oynatiyo 1776612592 ya birazda marka hayranligi var msi en azindan bilindik marka diye sormak istedim ama dediginiz gibi kioxia hepsiburadada 4000 degerlendirmesi var
  8. G

https://pckolik.com.tr/urun/S270-960GB?ref=akakce&v=1.11.2...
  9. G

Anakartimin sadece 1 adet m2 slotu var oda halihazirda dolu fakat yer yetmiyor biraz uygun fiyata sata ssd almak istiyorum 1tb olmasi gerek fiyat olarak 5-6k civari butcem var kendimce 2 marka arasinda kaldim birisi msi s270 960gb versiyonu digeride Kioxia 960Gb Exceria aralarinda fiyat farki...
Geri