16 yaşında a1 ehliyeti ile hangi motor alınmalı ?

Fiziğimden sıkıntı çıkar mı ? 190 boy 67 kiloyum.
Benim boyumda 1.90 ama 110 kiloyum. Bir sıkıntı çıkacağını sanmam bende sürüyorum bu dediğim motoru. Sadece birazcık motor yanımda küçük kalıyor. 😂

Benim boyumda 1.90 ama 110 kiloyum. Bir sıkıntı çıkacağını sanmam bende sürüyorum bu dediğim motoru. Sadece birazcık motor yanımda küçük kalıyor. 😂
1.93 boy 103 kg drifte çok rahat biniyorum
Peki tamam mondial drift 125 l ve CB125E güzel motorlar ama sahibinden almak istesem km değikenlik gösteriyo sıkıntı çıkar mı ?
Ve 125 l çok yakıyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 yaşa göre biraz fazla gibi
Biraz fazla ama basketbol oynadığımdan normal.

A
Peki tamam mondial drift 125 l ve CB125E güzel motorlar ama sahibinden almak istesem km değikenlik gösteriyo sıkıntı çıkar mı ?

arkadaşımda cbe var bende drift var Yakıtta Mondial daha cimri Parçası daha ucuz birde CBE Yİ acayip tokatlıyorum 85 te 90 da cbe bitityor driftle 145 e kadar gidiyorum
KM de ise temiz 20.000-30.000 kmye kadar tercih ederim

1 yıldır virüs yüzüne doğru düzgün dışarıya çıkıp oynayamayan bne

A

arkadaşımda cbe var bende drift var Yakıtta Mondial daha cimri Parçası daha ucuz birde CBE Yİ acayip tokatlıyorum 85 te 90 da cbe bitityor driftle 145 e kadar gidiyorum
Teşekkür ederim ilgilendiğin için.
Ben öyle çok basmak istemiyorum böyle yol tutuşu iyi olsun yeter.

A

Aslında motora temiz bakılıp bakımları zamanında yaptırılmışsa km çok önemli değil bence

Bütçen varsa 0 KTM falan bakabilirsin.

Teşekkür ederim ilgilendiğin için.
Ben öyle çok basmak istemiyorum böyle yol tutuşu iyi olsun yeter.
Bir şey değil kanka eğer 150 cc lik istersen de önerim CF moto 150 NK
1615541650132.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri