Arama sonuçları: *

1. baran'

Öneri RKS REALE 125 hakkında bilgi

Arkadaşlar merhaba yakın bir zamanda motor alıcağım uzun araştırma sonucu rks reale 125 modelini almaya karar verdim sizlerin bu motor hakkında düşünce veya eleştiriniz varsa belirtirseniz çok mutlu olurum. 120k bandında daha mantıklı 125cc öneriniz varsa yardımcı olurmusunuz.
  2. baran'

Benelli 125S alınır mı?

Evet arkadaşlar merhaba bu yıl 16 yaşımı doldurdum ve motor almak istiyorum daha önce sadece 1-2 defa yamaha nmax sürdüm ama ben benelli 125S almak istiyorum şık ve performanslı size sorum şunlar 1-sizce benelli 125S yerine 90.000tl bütçeye alınabilcek daha performanslı ve şık sorun çıkarmıyacak...
  3. baran'

Al-Sat başlamak istiyorum

Teşekkürler hocam ama işte sorun orda maalesef riske girmeden yatırım olmuyor
  4. baran'

Dostum borsada zaten ufak yatırımlar yapıyorum 3k civarı bi bütçemde orda var ama borsa fazla kazandırmıyo
  5. baran'

Bilgiler için teşekkürler sanayi çevrem var biraz ondan dolayı motor mantıklı gelmişti ama cidden 40k motor yatırımı için düşük bir miktar bilgisayardan anlıyorum ama bilgisayar al sata gitmez satılmaz diye düşünüyorum
  6. baran'

Öneri varmı hocam
  7. baran'

Dostum zaten bi başlangıç olması için tecrübe edinmek için soruyorum
  8. baran'

Sizce bu motor alınır mı??

Arkadaşlar selam az önce kullanımdan dolayı küçük çizikleri olan 2022 model 21000 km de 45000tl rks newlight 125 pro buldum yaz sezonu sonu olduğu için motor fiyatları düşüşte şuan alıp yaz sezonu başlarken satsam sizce güzel kar elde edermiyim başka motor öneriniz varmı?(yatırımlık)
  9. baran'

Arkadaşlar merhaba şuan 16 yaşındayım yakında 17 olcam ve kenarda köşede çalışarak 40.000tl birikmiş param var. Yaşım gençken tecrübe edinmek için kendi paramla motor al sata girmek istiyorum ama hangi motor al sata hızlı gider bunu bilmiyorum bu konuda öneriniz bana verebileceğiniz tavsiye varmı?
  10. baran'

Vitesli motor bilmiyorum ama alıyorum

Dostum motor sürmeyi bilen bir arkadaşın bir akraban varsa beraber gidip alın motoru ve o arkadaşından akrabandan sana biraz motor sürmeyi öğretmesini iste
  11. baran'

Tipi güzel 125cc motor

150 alınamıyor maalesef
  12. baran'

Tipi güzel 125cc motor

Ns125 var dostum güzel motordur mt kadar olmasada kalitelidir 1673775111 150nk var dostum ama dediğim gibi 150
  13. baran'

Tipi güzel 125cc motor

Mt 125 hem tip olarak hem performans olarak hem kullanışlılık olarak her anlamda yeterli olucaktır ancak fiyatı biraz yüksek:(
  14. baran'

Motor kaç CC olmalı?

Bütçe toplıyıp önce öğrenmelik 125 cc almak daha sonra 500-600 cc yükseltmek şuanlık hedeflerimden biri
  15. baran'

Motor kaç CC olmalı?

Evet mantıklı
  16. baran'

Motor kaç CC olmalı?

Cevabım şehirler arası için bu arada 1660914062 Hocam öğrenmek için ideal ama sonra sıkar
  17. baran'

Motor kaç CC olmalı?

Max 600
  18. baran'

Öneri Kredi ile Motor Almak Mantıklı mı ?

Belki fiyatı düşedebilir öylede düşün 😁
  19. baran'

Öneri Kredi ile Motor Almak Mantıklı mı ?

Sen o kredi borcunu ödiyene kadar kullandığın motorun bi üstüne geçmek istiyeceksin, yani bence para biriktirip almak daha mantıklı olur
Top Bottom