Mt125Motor alcam ilerki senelerde 125cc tipi güzel çirkin görünmeyen bi motor almayı düşünüyorum?
Önerileriniz nelerdir?
Mt 125 hem tip olarak hem performans olarak hem kullanışlılık olarak her anlamda yeterli olucaktır ancak fiyatı biraz yüksekMotor alcam ilerki senelerde 125cc tipi güzel çirkin görünmeyen bi motor almayı düşünüyorum?
Önerileriniz nelerdir?
Ona bakmıştım ztn fiyatı pahalı 70 100bin arasıMt 125 hem tip olarak hem performans olarak hem kullanışlılık olarak her anlamda yeterli olucaktır ancak fiyatı biraz yüksek![]()
O tip bildiğin başka varmıMt 125 hem tip olarak hem performans olarak hem kullanışlılık olarak her anlamda yeterli olucaktır ancak fiyatı biraz yüksek![]()
Bütçe nedir?Ona bakmıştım ztn fiyatı pahalı 70 100bin arası
Mesaj otomatik birleştirildi:
O tip bildiğin başka varmı
Ns125 var dostum güzel motordur mt kadar olmasada kalitelidirOna bakmıştım ztn fiyatı pahalı 70 100bin arası
150nk var dostum ama dediğim gibi 150Ona bakmıştım ztn fiyatı pahalı 70 100bin arası
O tip bildiğin başka varmı
Ktm 125 duke al ve arkana bakmaMotor alcam ilerki senelerde 125cc tipi güzel çirkin görünmeyen bi motor almayı düşünüyorum?
Önerileriniz nelerdir?
Gerek tasarım gerek güvenlik ve verdiği hava yanındaki hazzı ile tam benim mizacım uygun bit motor bakmanı tavsiye edrimKtm 125 duke al ve arkana bakma
16 yaşında alınabilirmi 150 bilmiyorum da 125 alınabilirmuşNs125 var dostum güzel motordur mt kadar olmasada kalitelidir
150nk var dostum ama dediğim gibi 150
150 alınamıyor maalesef16 yaşında alınabilirmi 150 bilmiyorum da 125 alınabilirmuş