Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

Yardım Benim için Yamaha MT-125 mi yoksa Mondial Drift 125 L mi daha uygun?

mondial öyle kanka satan adam da malı satıp satmadığına bakar çok bişey bekleme 1 2 sene sıkıntı cıkarmaz ama sana emin ol acemisiysen zaten çıkaracağı sorunu anlamazsın bile patlayana kadar da çoktan cıkarırsın elden bende 2011 model 150 mc vardı 2023 de artık çok sıkını cıkaracak kadar...
  2. bqrr0595

Yardım Benim için Yamaha MT-125 mi yoksa Mondial Drift 125 L mi daha uygun?

drift hava sogutma mt 125 sıvı sogutma bakım acısından mt daha masraflıdır mondial parçaları ucuzdur ama büyük şehirde mondial e servisi bile çöp gibi davranıyor bulundugun yerde servis varsa almanı tavsiye ederim ist anadolu yakasında mondiale bakan usta bulamayınca bir kuryeye sattım cbr 250 r...
  3. bqrr0595

Öneri HANGİ MOTOSİKLETİ ALMALIYIM ?

servisi ve ustası var en azından
  4. bqrr0595

Öneri HANGİ MOTOSİKLETİ ALMALIYIM ?

bajajdan mı daha kaliteli haci istanbulda cf lere çin diye istanbulda çoğu motorcu çinden anlamam ben kardeş başkasına götür diyor paranla rezil oluyorsun bajajda öyle bi problem yok en azından bajaj yine bi tık ben yeni başlayana 2. el r25 yada cbr 250 öneririm ama sen bilirsin haci
  5. bqrr0595

A1 motor ehliyeti için alınabilecek güzel motor önerisi

evet cok iyi duruyorlar ilk seferde illaki olaacak düşme kalkma yan yatmalarda da grenaj kısımları cok hassas oldugu için faturları da bol sıfırlı olup güzel duruyor baya başlangıc için asla supersport önermem duke 125 iyidir esnek motordur tork u biraz zayıf ama güzel motor doğru seçim...
  6. bqrr0595

sırf kasa olarak düşünüyorsan supersportlar şık duruyor evet ama nakedler de cok hoş kullanması çok keyiflidir şehir içinde supersportlar cok kısıtlar seni heleki ilk motosikletinse
  7. bqrr0595

o motor kasasını kaldıramıyor hızlanması yavas kalıyor 2014 modeli öyleydi yani parasını haketmiyor bence hocam mt 125 leri daha cok tavsiye ediyorlar çekiş ve üst motorların agresifliğine daha iyi bi hazırlık olur gibi sanki + manevra kabiliyeti şehir içi kullanım keyfi daha yüksek bi motosiklet
  8. bqrr0595

Yardım Sizce R25 sürebilirmiyim ?

baya uzun bi düzlük rampa aşşa yoldu herhalde 189 dan yukarı çıkan r25 için baya düzlük lazım cünkü :)
  9. bqrr0595

Yardım Mt 125 2020 modeli

onu bilemem de fiyatını haketmeyen motosiklettir kendisi mt 25 bile anca anca karşılıyor performans olarak istekleri
Top Bottom