Neler Yeni

Yardım Benim için Yamaha MT-125 mi yoksa Mondial Drift 125 L mi daha uygun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yusuf Arslan
Bütçe
60000
2 motor arasında kaldım. Normalde paran varsa bu iki motor arasında kalmazsın, basar parayı alırsın mt125. Ama ben yeni çalışmaya başlayacağım. Mondial alırsam mt125 e göre daha erken alacağım ama Mondial de de kronik sıkıntılar varmış. Siz olsanız üstüne daha koyup 2. el mt125 mi yoksa sıfır Mondial mi alırsınız?
Bu arada bu ikisi kullanacağım ilk motorsiklet olacak. Daha önce cub kullandım ama cub ile de tam anlamıyla tecrübe sahibi olamam.

Belirtilen bütçeden gram fazla olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genelde şehir içi kullanıyorum. Uzun yol yapacaksam da Max 150km falan olur.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
drift hava sogutma mt 125 sıvı sogutma bakım acısından mt daha masraflıdır mondial parçaları ucuzdur ama büyük şehirde mondial e servisi bile çöp gibi davranıyor bulundugun yerde servis varsa almanı tavsiye ederim ist anadolu yakasında mondiale bakan usta bulamayınca bir kuryeye sattım cbr 250 r almııstık biraz daha rahat olur mt ama aradaki fiyat farkına değmeyedebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yusuf Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
drift hava sogutma mt 125 sıvı sogutma bakım acısından mt daha masraflıdır mondial parçaları ucuzdur ama büyük şehirde mondial e servisi bile çöp gibi davranıyor bulundugun yerde servis varsa almanı tavsiye ederim ist anadolu yakasında mondiale bakan usta bulamayınca bir kuryeye sattım cbr 250 r almııstık biraz daha rahat olur mt ama aradaki fiyat farkına değmeyedebilir
Bulunduğum yerde servis varmış hocam. Yakın sayılır. Yani Mondial e mi yönelmemi önerirsiniz?

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
İlk motorunsa Mondial almanı öneririm hem parçası ucuz hem daha az yakıyor ve bilmiyorum daha önce motor tecrüben var mı. Yok ise illaki kaza yapacaksın illaki bir şey olacak mt125 parçası hem pahalı hem daha çok yakıyor hem de 2. El alacağın için çok iyi anlaman lazım ki gittiğinde her yerine bakman lazım mt ile acaba kaç kere ön tekere kalktı ön keçeler ne durumda motor zorlanmış mı bakımları düzenli yapılmış mı km başına bunlar hep aklında olacak . Ben ilk motor Küba superlight 200 almıştım 2. El ve 1. Aydan sonra 3. Vites dişlislerinin yediğini anlamıştım ve çok pişman olmuştum üstüne biraz daha koyar 0 alırdım ama o paralar hep masrafa gitti ya temiz tanıdıktan alacaksın ya da düşük başlayıp 0 alıp ileride yükselteceksin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yusuf Arslan
Aslında Mondial alacaktım direk fakat kronik sıkıntılar var dedikleri için diğer modellere de baktım. Mondial'in bölgemde gidip deneyebilecegim mağazası da, servisi de bulunmakta.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Aslında Mondial alacaktım direk fakat kronik sıkıntılar var dedikleri için diğer modellere de baktım. Mondial'in bölgemde gidip deneyebilecegim mağazası da, servisi de bulunmakta.
Ne güzel git test sürüşü iste bilgi al aklındaki kronik sorunları söyle yardımcı olurlar aklına yatarsa alırsın bu gidişle benzin 30 a dayanacak 😂😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yusuf Arslan
Aslında deneyebilecegim mağaza var derken küçücük bir dükkan. Sadece üstüne falan oturabilirim. Sorunlarını adama sordum. Bilmiyorum dedi, öyle derken de suratıma da bakmadı uzaktaki adama el sallıyor sürekli. Elimdeki bim poşetini kafasına geçirip kacacaktim da sürekli geçtiğim yer. Adam yakalar döver.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Aslında deneyebilecegim mağaza var derken küçücük bir dükkan. Sadece üstüne falan oturabilirim. Sorunlarını adama sordum. Bilmiyorum dedi, öyle derken de suratıma da bakmadı uzaktaki adama el sallıyor sürekli. Elimdeki bim poşetini kafasına geçirip kacacaktim da sürekli geçtiğim yer. Adam yakalar döver.
mondial öyle kanka satan adam da malı satıp satmadığına bakar çok bişey bekleme 1 2 sene sıkıntı cıkarmaz ama sana emin ol acemisiysen zaten çıkaracağı sorunu anlamazsın bile patlayana kadar da çoktan cıkarırsın elden bende 2011 model 150 mc vardı 2023 de artık çok sıkını cıkaracak kadar yorulmustu motor 80 bin km üstünde öyle bugün aldın yarın hoop sorun diye düşünme yani ucuzunu al ekipmanını sağlam al alıştıkça yükselt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,588
Üyeler
161,095
Son üye
elynnnnn
Top Bottom