Arama sonuçları: *

1. M

Motorsiklet için çalınmaya karşı kosko var mı?

1 2 ay içinde 0km R25 alacağım motorsikletlerde çalınmaya karşı kasko yapılabiliyor mu?
  2. M

Yardım 2 motor arasında kaldım motorcu arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

https://www.cfmoto.com.tr/urunler/250-sr https://www.ekuralkan.com/bajaj-pulsar-rs-200?srsltid=AfmBOoozoR3eq9cAItK6AcCZUV7gD7tEZMAN4FjXBiYszGkMZgzstCXA
  3. M

0KM motor kredi kampanyası var mı?

Ben R25 almayı düşünüyorum son zamanlarda bayinden motor alan var mı kredi kampoanyası yapıyolar mı
  4. M

Sarı sitede R25 ilanların pahalılığı neden

Ben 0KM R25 alıcaktım normalde bayide 270k Sarı sayfada bakıyım dedim 2024 model 370k -340k -320k gibi fiyatlarda var 250k gibi fiyatlarda var yani pahalıya koyanların illaki motorda ektsrası vardır ama bu kadar mı pahalı oluyor anlamadım
  5. M

Sigorta ve kasko masrafı ne kadar çıkar?

6 kral arabada %30 indirim yapmışlardı
  6. M

Arabam var hasarsızlık indirimi motorda geçiyomu ya
  7. M

Motor ne kral
  8. M

Ben haftaya motor alıcam hayırlısıyla 0KM R25 Ne kadara patlar bana sigorta ve full kasko
  9. M

Egzoz cezası ne kadar?

Günlerdir çok fena egzoz takasım var ceza emek uğruna egzoz takmayı düşünüyorum 5k yı geçer mi bi ceza
  10. M

80K 250cc üstü motor önerisi.

80k ya 250 cc motorlar mı varmış la gözüm r25ten başka bir şey görmediği için
  11. M

Kaskoda çalınmaya karşı teminat var mı?

0KM R25 alıcam kaskolarda çalınmaya karşı teminat var mı yani çalınırsa kasko öder mi bana? Ayrıca güvenlik kamerası öneriniz varsa önerilere açığım
  12. M

2024 SIFIR KM R25 ALINIR MI?

Evet
  13. M

2024 SIFIR KM R25 ALINIR MI?

Motordan hiç anlamıyorum bütçem 300.000TL motorcu arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  14. M

En iyi koruma takozu diye bir şey var mı?

Yeni motorsiklet alacağım kısmetse 0KM R25 ama koruma takozu taktıracağım tabi önerdiğiniz bir şey var mı
  15. M

2024 0KM R25 ALINIR MI?

İlk motorum olucak mavi rengini almayı düşünüyorum
Top Bottom