Arama sonuçları: *

1. mamusk

R125 Ne Kadar Masraflı?

o fiyata yeni kasa temiz Duke 125 bulabilirseniz en iyisi duke 125 bence.
  2. mamusk

16 YAŞINA GİRDİĞİM GÜN DİREKT EHLİYET ALABİLİYOR MUYUM?

16 yaşına girmesi yeterli değilmi? normal ehliyet içinde 18 yaşını doldurması gerekiyor deniyor fakat 18 e girince alabiliyoruz değilmi?
  3. mamusk

A1 Ehliyet İçin Hangi Motoru Almalıyım?

yzf r125 in cbr125 den gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum, üstelik cbr yedek parça ve modifiye bakımından ülkemizde daha avantajlı ama her iki motosikleti de düşürünce sıkıntı yaşayabilirsin bu yüzden motora yeni başlıyorsan bir scooter alman her zaman için daha iyi olur.
  4. mamusk

Başlangıç için motor tavsiyesi (CBR 125 vs 200NS)

hiç duymadım.
  5. mamusk

cbr al geç o zaman :). bi ara heveslenip bu konuyu didik didik araştırmıştım,cbr videoları falan izliyordum.bakma öyle bilmiş bilmiş bilmiş konuştuğuma yoksa kullandığımdan değil araştırdığımdan biliyorum🤣
  6. mamusk

cbr 125 in büyük avantajları var parçası ucuz kronik sorunu yok çok fazla da yakmıyor.
  7. mamusk

ilk defa bineceksen ehliyetten sonra scooter alabilirsin zira sana trafik hakimiyeti vb çok şey öğretecektir, bir koruma demiri de taktırırsan düşürdüğünde sorun olmayacaktır. ama yinede diyorsan benim motorum kaslı olsun 125 lik olsun ama bastığımda da gitsin istiyorsan kesinlikle cbr 125...
  8. mamusk

Motor ehliyetini tam doğum tarihindemi alabiliyorum

a1 motorsiklet ehliyeti 125cc motorsikletleri kullanabiliyor. 16 yaşında alabiliyorsunuz.
Top Bottom