Arama sonuçları: *

1. O

Kuryelik için motor önerisi

Girebiliyorsan Trendyol go giremezsen Yemeksepetine gir çok beklemezsin alırlar Vigo ya girme ücretleri baya güzel ama 12 saat zorunlu ve müdürün felan oluyor Yemeksepetinde karışan eden yok kafana göre takılırsın Getir de yapabilirsin motor masrafim olmasın diye ama ücretleri düşük kalıyo...
  2. O

Kuryelik için motor önerisi

Spontini,mati,ceo Bu 3 ünden birini al geç
  3. O

Öneri Fikirlerinizi almak istiyorum

Parçası olan çinli cf motomu cf motorda kim parça bulabiliyo bence çin malı almayın tvs raider ı begenen çok fazla insan var ve parcasida bulunuyor gerçekten fazlasıyla var ama alabilirsen rtr200 daha iyi olur
  4. O

2025 de EURO5+ GEÇİLMESİ

Dedimya kış olduğu zaman motor piyasası duruyor talep iyice azalıyor aralıkta yuksek ihtimal bayiler satış yapabilme adına fiyat düşerler
  5. O

2025 de EURO5+ GEÇİLMESİ

Yeni yılda kesinlikle zam gelir asgari ücretten dolayı eğer motor alacaksanız aralık başı gibi alabilirsiniz kışın zaten motorlar satılmıyor doğru düzgün
  6. O

Yardım HGS olmadan uzun yol?

evet araçlarım diyorsun ordan cezalardan ödersin rica ederim ne demek
  7. O

Yardım HGS olmadan uzun yol?

hiçbirşey yapma geç gitsin ama geçişlerde biraz yavaş geç plakanı okusun arkasından sana geçiş ücretinin cezası geliyor onu ödüyorsun zaten aynı para faiz vs yok hatta yavaş geçsen bile arkadan ceza gelmediği olabilir başıma kaçkere geldi 1727215757 bu arada hayırlı olsun kazasız belasız güle...
Top Bottom