Neler Yeni

2025 de EURO5+ GEÇİLMESİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
nurkan akşar
2025 de euro5+ geçileceği için motor fiyatlarında düşüş yaşanır mı? Önceki euro5 e geçişte neler yaşandı bilen var mı?

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
ilyas koç
Şu an fiyatlar genel olarak zaten düşük. Nakit alım indirimleri, kredi kartı taksit kampanyaları havada uçuşuyor. Bayiler ellerindeki stokları eritmeye çalışıyor.

Euro5+ geldiğinde ne olur tahmin etmek zor . Enflasyon, döviz , getirilecek motorların stok miktarları gibi etkenler fiyatları etkiler.

Almayı düşündüğünüz modelde şu anda indirim, kampanya vs varsa değerlendirin bence

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
2025 de euro5+ geçileceği için motor fiyatlarında düşüş yaşanır mı? Önceki euro5 e geçişte neler yaşandı bilen var mı?
Yeni yılda kesinlikle zam gelir asgari ücretten dolayı eğer motor alacaksanız aralık başı gibi alabilirsiniz kışın zaten motorlar satılmıyor doğru düzgün

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
nurkan akşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni yılda kesinlikle zam gelir asgari ücretten dolayı eğer motor alacaksanız aralık başı gibi alabilirsiniz kışın zaten motorlar satılmıyor doğru düzgün
Yeni yılda zaten gelirde bu yıl için indirim gelir mi demek istemiştim. Pulsar n160 almayı düşünüyorum iyi bir indirim gelirse rahat olur benim için.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Çin ve hint grubuna henüz indirim yapılmadı. Japonlarda çok indirim var. CL250 180 bine, crf250 178bine alınabiliyor.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Yeni yılda zaten gelirde bu yıl için indirim gelir mi demek istemiştim. Pulsar n160 almayı düşünüyorum iyi bir indirim gelirse rahat olur benim için.
Dedimya kış olduğu zaman motor piyasası duruyor talep iyice azalıyor aralıkta yuksek ihtimal bayiler satış yapabilme adına fiyat düşerler

Top Bottom