Arama sonuçları: *

1. slmbnemıstık

Fiyatlar 1 2 sene içinde düşer mi

Brom ilerisi göremeyeceğimiz için net bir bilgi veremem ama bence o fiyatlara inmez daha da artar diye düşünüyorum
  2. slmbnemıstık

Yardım Başlangıç Motoru Alacağım Ama Korkuyorum

sağolun hocam 1636908189 hayır hocam ona ehliyet yetmiyor daha 16 yaşındayım attığım link r125 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2019-yeni-kasa-yzf-r125-970385972/detay benim ki ile aynısı rengi falan ama benim değil bunu int de buldum
  3. slmbnemıstık

alıyor arkadaşım aldı ama o kadar rahat bir motor değil 1636907884 güzelmiş hocam ama ben daha açık renkleri seviyorum yeni aldığım r125 bile mavi :D
  4. slmbnemıstık

mt125 de gayet iyi hatta ilk bende onla başlayacaktım dış görüşünü sevmedim ben daha çok yarış motorlarına benzer rc motorları sevdiğim için bunu aldım
  5. slmbnemıstık

parça biraz pahalı ama zaten fazla parçaya ihtiyaç olmuyor sele bence rahat çünkü arkadaşım (cbr125) ile 1 saat yol yaptım arkadaşımın kalcası ağrıdı
  6. slmbnemıstık

hocam hiç bilmiyorum ki ben gözlük takmadığım için
  7. slmbnemıstık

hocam cf rengi mavi dehşet olur ya da r25
  8. slmbnemıstık

hocam cbr 125 vardı ama biraz daha yavaştı yzf r125 e göre kapışmıştıkda saplamıştım
  9. slmbnemıstık

benim de 184 kilo 72 aynı sayılır hocam bende fitness yapıyorum olur hocam zaten boyunuz 1-2 cm daha uzun olsa tadından yinmez
  10. slmbnemıstık

sağolun hocam 1636907104 biraz öyle oldu kaska 2500 tl verdim sadece
  11. slmbnemıstık

o eski modeli hocam sattım o fotodakini yeni aldığım bu (linkte) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2019-yeni-kasa-yzf-r125-970385972/detay
  12. slmbnemıstık

125 cc iyi olacaktır ama eli düzgün kask almak istiyorsaan 1200-1500tl yi gözden çıkarman lazım ayriyeten ceket fln toplam rahat 7-8k bulur ben daha gecen 2019 yzf r125 aldım gayet iyi başlangıç motorum da aynı 2013 yzf r125 di gayet alıştım ben kask ceket pantolan eldiven fln 12k verdim boy...
  13. slmbnemıstık

YZF 125R için boyum kısa mı?

Hocam boy olarak sıkıntı yaşamazsınız benim vardı(profilimde mevcut fotoları var isterseniz bakabilirsiniz) neyse benim boyum şuann 182 ben boyuma göre gayet iyi 170 kız arkadaşlarım biniyordu boyları kıza kalmıyordu
  14. slmbnemıstık

Acemiler için ucuz motor tavsiyesi istiyorum.

Bütceniz varsa CBR 125 r önerim ben kendi CBR da 150km gördüm anca kesiciye girdi Yamaha yzf r125 ise 134km de kesiciye giriyor çıkmıyor
  15. slmbnemıstık

Mondial 125 drift l ye bu modifiyenin yapılma ihtimali varmı ?

yapılı bende yzf 125r var yaptım değişik oldu benim ki güzel oldu
  16. slmbnemıstık

A1 Ehliyet İçin Hangi Motoru Almalıyım?

o zaman direkt yzf r125 öneririm bende alacağım seneye bakam alırsan trafikte dikkat et kendine (araba ile üzerine çıkan bir şey yapan olursa hala kendini savunuyorsa kır aynasını gitsin :D şaka öyle bir şey yapma)
  17. slmbnemıstık

hızlı bir şey istiyorsan ve daha yeni ehliyet aldıysan kesinlikle yzf r25 hem 125cc lik 1 yıl sonra bayar yavaş gidiyor fln diye
  18. slmbnemıstık

YZF R25 bunlara hastayım motor deneyimin varsa bundan başayabilirsin ben 16 yaşımda yzf r125 alacağım
Top Bottom