Neler Yeni

YZF 125R için boyum kısa mı?

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Alıyorsan al R125. Yoksa bir daha bu fiyatlara bulamazsın. Grenajları evet pahalı ama neyin pahalı değil ki? Heves etmişin belli. Adam gibi süreceksin bence al :) Öbür türlü zaten 100'lük küba, çelik cinsinden sürmüşsün sanırım ben yine aynısından öneremem. Cross motorlara da bak grenaj masrafını düşünüyorsan.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Ne kullanıyordun? Ben de 50-125 arası bir şeyler bakıyorum ama henüz karar veremedim tam olarak.
Hocam kanuni 100 cup muydu neydi. o tarz bir şey. maks hızı 80km/h. Diğer 100lüklere gore bi tık ağır. Sağa sola donerken hızlıysanız veya yumuşak zeminde gaz verirseniz arka teker ciddi bir şekilde kayıyor. Bunun yüzünden bir kaç kere düştüğüm oldu fakat bir şey olmadı. Arka tekeri hemen atıyordu. Scooter kullanın bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıyorsan al R125. Yoksa bir daha bu fiyatlara bulamazsın. Grenajları evet pahalı ama neyin pahalı değil ki? Heves etmişin belli. Adam gibi süreceksin bence al :) Öbür türlü zaten 100'lük küba, çelik cinsinden sürmüşsün sanırım ben yine aynısından öneremem. Cross motorlara da bak grenaj masrafını düşünüyorsan.
Cross düşünmüyorum ya. Kullanma amacım okul-ev veya ev-alışveriş tarzı. Ulaşımı hızlandırmak. Bir de tab2 gezmek :) Hoş oluyor motorla sağa sola sürmek.

CBR 125 veya Mt 125 düşünüyorum şuan. Hangisini ucuza bulursam

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Hocam kanuni 100 cup muydu neydi. o tarz bir şey. maks hızı 80km/h. Diğer 100lüklere gore bi tık ağır. Sağa sola donerken hızlıysanız veya yumuşak zeminde gaz verirseniz arka teker ciddi bir şekilde kayıyor. Bunun yüzünden bir kaç kere düştüğüm oldu fakat bir şey olmadı. Arka tekeri hemen atıyordu. Scooter kullanın bence.

Cross düşünmüyorum ya. Kullanma amacım okul-ev veya ev-alışveriş tarzı. Ulaşımı hızlandırmak. Bir de tab2 gezmek :) Hoş oluyor motorla sağa sola sürmek.

CBR 125 veya Mt 125 düşünüyorum şuan. Hangisini ucuza bulursam
MT 125'in ucuza bulamayacağını düşünürsek CBR 125.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Pek kısa kalacağın zannetmiyorum. Çok da büyük bir motor değil zaten Yzf 125.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
1.72 yeterli bir boy.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Şimdiden hayırlı olsun hocam.
Yakışıklı olsun diyorsan kıpkırmızından alacaksın.
Diğerleri CBR125 E yakışmıyor
Oneri için sağolun hocam da kırmızı ne biliyim çok dikkat çekiyor. Siyah veya koyu tarz bişi istiyorum ben. E ucuza temiz kırmızı bulursam kaçırmam orası da ayrı :dd

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
CBR 125 temiz çok yok piyasada. Olanlar da 30-35K diye biliyorum. Naked seviyorsan MT 125 bakabilirsin ama o da pahalı sanırsam bir tık.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Selam dostlar. Uzun süredir 100'lük noname bir motor kullanıyordum. Motor almaya karar verdim (Yaşım 17) Başlangıç motoru olarak 125cc'lik birazda yakışıklı duran bir motor arıyorum. YZF 125R buldum tanıdıktan. Denemeye daha gitmedim ama selesi biraz yüksekmiş. Boyum 172. Kısa mı kalıyorum? Başka motor baksam mı? Motor tecrübem var ama boyum kısa kalırsa motoru tutamam diye korkuyorum.
Hocam boy olarak sıkıntı yaşamazsınız benim vardı(profilimde mevcut fotoları var isterseniz bakabilirsiniz) neyse benim boyum şuann 182 ben boyuma göre gayet iyi 170 kız arkadaşlarım biniyordu boyları kıza kalmıyordu

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Selam dostlar. Uzun süredir 100'lük noname bir motor kullanıyordum. Motor almaya karar verdim (Yaşım 17) Başlangıç motoru olarak 125cc'lik birazda yakışıklı duran bir motor arıyorum. YZF 125R buldum tanıdıktan. Denemeye daha gitmedim ama selesi biraz yüksekmiş. Boyum 172. Kısa mı kalıyorum? Başka motor baksam mı? Motor tecrübem var ama boyum kısa kalırsa motoru tutamam diye korkuyorum.
Başlangıç için kesinlikle yamaha r6 almalısın güvenlik olsun frenleri olsun çok iyi tam bir başlangıç motoru sesi falan efsane

Eğer birazcık motor tecrüben varsa zx10r tercih edebilirsin başlangıç için güzel motor

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,552