Neler Yeni

YZF 125R için boyum kısa mı?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Başlangıç için kesinlikle yamaha r6 almalısın güvenlik olsun frenleri olsun çok iyi tam bir başlangıç motoru sesi falan efsane

Eğer birazcık motor tecrüben varsa zx10r tercih edebilirsin başlangıç için güzel motor
He hocam r6 alıyım da 2 hafta sonra beni uçarken show haberde izlersiniz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

CBR 125 temiz çok yok piyasada. Olanlar da 30-35K diye biliyorum. Naked seviyorsan MT 125 bakabilirsin ama o da pahalı sanırsam bir tık.
Aynen o bir tık pahalı kalıyor. O yüzden CBR'a yoneldim ama bakalım araştırıyorum şuanlık.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Parmak uçların değse bile yeter bence

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Sağlam tutmak onemli. Parmak uçlarıyla bi yere kadar tutabiliriz. Hele ki ağır motorlarda parmak ucu bayağı zayıf kalıyor.
Engebeli arazide zorlanabilirsin fakat düz yolda kırmızı ışıkta falan çok rahat dengede durursun

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
17 yaşındaki biri nasıl R6 sürebilsin yasal olarak hem?

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Teşekkür ederim yardımlar için. CBR 125'te karar kıldım. Yakın bir zamanda inşallah pederi de ikna edersem alırım :) Birikimim var para olarak bakalım ne diyecekler. Birde kask kıyafet vs almam gerekiyor onlar ne kadar tutar? Kask var ama on camı şeffaf güneşteyken sıkıntı çıkıyor.
Güneş gözlüğü tak ben oyle yapıyorum ekipmana gelecek olursak , kask mont eldiven dizlik ve bot olmalı (bence ) bana kalsa pantolonda al derimde abartı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaska 500 ayırmıştım da :d demekki biraz arttırmam gerekiyor. Buna değeceğine inanıyorum. Çok fazla düşerim gibime geliyor ilk başlarda en azından alışana dek. 1-2 sene sonra bir ihtimal hacim yükseltirim. Yardımlar için teşekkür ederim.
500 ne hocam kuba space 50 scooterda o değerde kask kullanıyorum

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Nasıl scooter hocam memnun musun? Kayış kopması, km teli kopması vs. gibi sorunlar yaşadın mı hiç?
Ben yaşamadım şahsen fakat aşırı zırıltı var ve tek amortisörlü arkada on iki amortisör lü

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
bu 600 1000 lik motor önerenler neyn kafasını yaşıyor. İşin şakası yok 2 gün sonra bariyere yapışmış şekilde bulursunuz parçalarını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,743
Üyeler
163,874
Son üye
batuhanndirii
Top Bottom