Arama sonuçları: *

1. X

Başlangıç için 500cc motosiklet alınır mı ?

Durdugun yerde yan yatırdıgında üzülmeyeceksen ve elinin ayarını bilip aşırı gaz açmayacaksan alabilirsin
  2. X

50cc Yuki Risotto Scooter İçin Uygun Akü Önerisi

aküyü çıkart numarasını yaz o yazdığın numaraya muadil ürünler çıkıyor genelde. benzer isimle satış yapıyolar. amperinin ve boyutunun aynı olmasına dikkat et alırken.
  3. X

Far Açıkken motor stop ediyor

subap ayarın bozuk gibi sanki ama kesin bir şey diyemem ustana bi sor istersen
  4. X

eğer güvendiğin bi tamirci yoksa motor bile indirtirler kafalarına göre eğer kontrol edebiliyorsan bunlara bak youtubeda bir sürü video bulursun. batarya kaç yıllık ve uzun süre beklediği oldu mu motorun veya hiç şarj etmek zorunda kaldın mı? evetse bataryan bitik ve yeterince güçlü olmadıgı...
  5. X

sele altında vidalı bi kapak olur. onu aç. orada karbüratorun var. vidadan benzinin ne kadar gittiği ayarlanıyor rölantide. youtubedan bi bak karbürator ayarı nasıl yapılıyor. oradan ayarını yap. bu çözmezse daha farklı şeyler denemen gerekcek sorunu bulmak için
  6. X

boğulup stop etcekmiş gibi yapıyor mu motorun?
  7. X

idle ı arttırın karbüratorde bi fark olacak mı bakın. olmuyorsa bataryada sıkıntı var gibi
  8. X

Yardım Sizce hangisi daha iyi motorcu ekipman öneri

Koyu gibi duruyor. açıkçası düz rapid almak yerine bütçeyi arttırabilirsen strobe 2 almanı tavsiye ederim. güvenlik olarak daha iyi sertifikası ve güneş gözlüğü de var.
  9. X

Yardım Sizce hangisi daha iyi motorcu ekipman öneri

Yazın yanmak istemiyorsan beyaz al.
  10. X

900 km motorda arıza(n250)

motorda takılma, istop, çok gaz yemesi vs bir sorun var mıydı gidişinde? vuruntu sesi geliyor muydu üst kapaktan? ustan sesten valve sesi oldugunu tahmın edebilir ama düzeltirken metrik çakı kullanması gerekiyor. ayrıyetten garantiden düzeltilmesini iste. bu kullanıcı hatası değil
  11. X

900 km motorda arıza(n250)

valf ayarı bozuk olabilir ses bundan da kaynaklanıyor olabilir. vurma sesi gibimiydi? ustaya ısrarla sor metrik çakıyla mı yapıyor yoksa göz kararı mı yapıyor. göz kararıyla yapıyorsa veya ben kaç yıllık ustayım diyorsa girme bile. el ile ayarlanan bir şey değil düzeltemez. subaplar yanlış...
  12. X

Motorsiklet için çalınmaya karşı kosko var mı?

Yaparsın ama çok pahalı olur.
  13. X

Öneri Motosiklet Disk Kilidi Önerisi

Ur6 bunu almasan bile CR2 pille çalışmayan bir alarm alma. düğme pil kullananlar çok dandik.
  14. X

Aylık kaç km yapıyorsunuz

yağ bakımlarını 1500 2000 kmde veya manualde ne yazıyorsa o kmlerde yaptır bir şey olmaz.
  15. X

Yardım 50cc hakkında sorular

Yanyol dışında otoyollarda aşırı sıkışırsın 80ccde. Nefret edersin hatta direkt. Otobana zaten hiç girme çok tehlikeli oluyor. 60km sorun olmaması lazım zaten 80ccler bi 70 80km görüyor zorlayınca.
  16. X

Yardım 50cc hakkında sorular

Hava çok sıcaksa ve yokuş çıkarsan motor şişebilir. Gaz tepkimesi bi garipleşiyor. Uzun dönemli kullanacaksan 125ccye yatırım yapman daha mantıklı çünkü motor revize edilmesi gerekirse 125cc ye yakın para verirsin. Top speed gidersen motorun ömrü baya gider. 70km gidersin tekte ama yolun...
  17. X

Sıfır motor 1 2 ay çalıştırmazsak aküsü biter mi?

haftada 1 kere 10 dakika çalıştırın rölantide.
  18. X

Öneri 50 CC motor tavsiyesi

Hocam yapabiliyorsanız elektrikli bisiklet tarzı bir şeye yönelin bence. Mesafe ve yol izin veriyorsa. 50cc ile başladığınızda soğutuyor insanı. Eğer ehliyet izin veriyorsa Cub motor alın. Sniper 50 tarzında. En azından daha sağlıklı olur. Sıkıntı çıkarsa tamir ettirmesi vs kolay olur. Vn50...
  19. X

Öneri 50 CC motor tavsiyesi

bence 30 40 bin TL bütçeyi yükseltip A2 al. Dash 110 vs al ikinci el. paşa paşa o vergi ve sigortayı da ver. Çünkü senin ehliyete veya sigortaya vermediğin parayı motoru yediğinde servise vereceksin. Benim nacizane fikrim. ''Piyasa motoru'' diyebileceğimiz motorlardan al yoksa parça sorunu da...
  20. X

Max 1.500 TL Kask Önerisi

yani en azından ls2 airflow al ama bunların hiçbiri iyi değil
Top Bottom