Arama sonuçları: *

1. Z

CF MOTO NK250 Alınır mı??

Hocam 2. El mt düşün bence servis parça fahiş yedek parça maliyeti 2 . Eldeki zayıflığı 1731189702 Ns de alabilirsin nk ya verecen 160 180 satacaksın 120 130 a
  2. Z

Motorsiklet kask önerisi

Hjc c10 yada hjc i 71
  3. Z

18 yaşındayım mt09 alacağım

Motorda önce ekipman al ekipmandan sonra kaç liran kaldıysa ona göre motor bak 1713744302 125 cc den mt09 a gemcek için araya 500 cc 2 silindir daha sonra 4 silindir 600 lük birşeyler koyman en mantıklı ve bu işin UYGUN olanı bence 09 alma. KENDİNEGÜVENME KENDİNE YATIRIM YAP fazla paran varsa...
  4. Z

18 yaşındayım mt09 alacağım

09 için 26 yaş gerekmiyorumu ? Kaç kw
  5. Z

İşe gidip gelmeye motor tavsiyesi

Sym Fidle 4
  6. Z

Bajaj mı benelli mi?

Bajaj
  7. Z

Ktm Duke 125 alınır mı?

Ben husquvarnanınkini tercih ederdim
  8. Z

200000 TL ye kadar motosiklet önerisi

EKlemeyi unutmuşum her ne koşulda olursa olsun koruma ekipmansız çıkma yola. Ben çiksaydım şuan bunları yazamıyordum( yuzde yüz haklı olduğum bir kaza yüzünden)
  9. Z

200000 TL ye kadar motosiklet önerisi

Hocam motosikletin yerini bilmiyorsan sukuterle başlaman en akıllıca olur. Ha yok ben illede vitesli diyosan ns 125 cb 125 f vb motsikletler le başlaman en doğeu seçenek muhakkak suretle honda güvenli sürüş veya yamaha surüş okulundan eğitim al. Lastikler çok önmeli alacağın motorun üstünde...
  10. Z

Motora yeni başlamak için öneriler

Sym fidle 3
  11. Z

Öneri A1 ehliyeti ile alabileceğim motorsikletler nelerdir?

Sym fiddle 3 4 al geç hiç bakma herosuna tvs sine
  12. Z

Motosiklet kask önerisi

Hjc i 71
  13. Z

Motosiklet kask önerisi

Hjc c10 al 3k ama ece 22.06 sertifikası var
  14. Z

Yardım 110 Bin TL Altı Sıfır Motor Önerisi

N 11 de mtpunt sym fiddle 3 satıyo 73 k ya delirme ne kanunisi rks si 1692052889 Motopunto satıcı adı heycandan yanlış yazmışım
  15. Z

Motorla en fazla kaç km/h ile gittiniz?

Önce iyibir eğitim sinra tam takir koruma kıyafetleriyle hiç bir şey olmaz olay matarda değil kullanımda kullanan kişidedir
  16. Z

Hero Duet Ayna Önerisi

Hocam valla onu bilmiyorumda eğer sadece ayna kısmından rahatsızsan camcıda falan ayna kestirip koydurabilirsin heralde
  17. Z

Kadırga KD-250 GY modeli alınır mı?

Hocam bence ns falan bunlar okadar kaliteli motor değiller ehliyet meselesine gelince en dogrusunu yapmışsın ehliyetsiz bu iş hayat karartırır doğru düzgün eğitim merkezinden eğitim alınıp yapılmalı giss akademiden yamaha riding den honda güvenli sürüşten
  18. Z

Kb fark etmemişim
  19. Z

Hocam 2014 te 2015 te gelen çin malı motorların satıcıları battı sadece 1 1.5 yıl dayanabildiler bilgine
  20. Z

125 cclik motor ile uzun yol yapıır mı

Abi hava soğutmalı ise belli bir yerden sonra şişiyor motor dinlendirmen gerek ( hep tapagaz gittiysen ) ama su soğutmalı ise gidersin 1620002780 Abi ehliyetsiz motora binme eğitim şart araba kadar kolay değil
Top Bottom