Neler Yeni

CF MOTO NK250 Alınır mı??

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet taş
250NK gayet güzel bir motor.
Kendimde kullanıyorum 11 bin km oldu ve daha ciddi bir problemle kaşılaşmadım.
almanı tavsiye ederim.
130-140k paraya alabileceğin en performanslı motor.
bütcem 200k ya kadar çıkabileceği için cb250r da benim için bir seçenek,sağol bilgilendirmen için
Mesaj otomatik birleştirildi:

ılk motorunsa mt den uzak dur
daha önce tecrübem olmuştu 125 lik yani 250 lik de bir sorun olacağını düşünmüyorum

*CaptainVictory*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Zafer Baki Yıldız
bütcem 200k ya kadar çıkabileceği için cb250r da benim için bir seçenek,sağol bilgilendirmen için

daha önce tecrübem olmuştu 125 lik yani 250 lik de bir sorun olacağını düşünmüyorum
Rica ederim ne demek.
peki ilk motorun mu olucak.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ozaman alınabılır torklu makınalar ılk motorsa sonucu kotu oluyor
Torklu olmasına gerek yok bazı insanlar 50 lik scooterda feci kazalar yapıyor ki ben yüksek cc alacağım diyor (Söz meclisten dışarı) ben mesela kendimi borca sokmadan ufak ufak yükselteyim o zamana kadarda ayağımı yerden kessin diye scooter aldım 80 lik (kalbim yükselt diyor cebim nau nau)

Yigit'Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yiğit Tunç
Instagram
yiqit.tunc
Discord
Yiğit Tunç #1556
Duyduğuma göre 10bin km den sonra kronikleri ortaya çıkıyormuş

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Japon dışı alınacaksa Bajaj daha mantıklı bir seçenek.

BabaVoss7

80+ Silver
O fiyatta başka tercih edilecek motor yok gibi bişey zaten. İki yıl kullandım sattım aynı markada cc yükselttim gayette memnunum. Fiyat zaten ortada çok bir şey bekleme. Ama ben onla uzun yolda yaptım günde 500 km kadar. Titriyor evet ama tapa gaz giderseniz filan. O fiyatada normal abi tek silindir makina. Tip olarak çoğu motordan yakışıklı bence benimki eski kasaydı bide.. ekranı zaten yıllar oldu japonlar daha geçmedi adam akıllı bi ekrana geçende parası belli. Kronik bişey yaşamadım yaşarsanda şans meselesi düzgün bakarsan o da seni üzmez bence. Pahalı motor alanlarda bile bazen şansına sorun oluyor sonuçta.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam NK'yı önermiyorum. Yakınımda CLX 250 var bildiğim kadarıyla aynı bloğu kullanıyorlar. Yanlışım varsa bilen düzeltebilir. Motor henüz 16 bin KM'de ve teklemeye başladı. 5-6 bin devirin üstünde tekleme yapıyor gitmiyor. Görünüş olarak tabii ki güzel olabilir lakin alt takım öyle demiyor. Onun yerine Bajaj Dominar 250 bakabilirsiniz. Klasmanına göre biraz ağır motordur ama kolay kolay üzmez. Bende D250 alacağım epey uzun süre araştırdım. Sıfırı 173K civarına bulabiliyorsunuz.

Bundan ayrı olarak da eğer japon almak isterseniz zaten yukarıda yazmış arkadaşlarımız, Honda CB 250R tercih edebilirsiniz.

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
raşit özbek
Selamlar ns200 vardı yeni sattım. Alabileceğin en f/p motor, hiç düşünme derim 2016 dan beri aynı kasa ama alabiliyorsan min. 2023 model al. Ustası çok yedek parçası çok örnek olarak sağa düşürürmüştüm ayna kırıldı pttavm den 1 çift 250 veya 290 tl gibi bir fiyata aldım. Nk250 vardı arkadaşımda vites geçişi vs inanılmaz külfet idi gene soru sorucak olursan seve seve cevaplarım

Kanka yerinde olsam Ns200 yada N250 alırdım sebebine gelirsekte blok daha sağlam nk ya göre ayrıca cflerin genel problemi ekranları çabuk iptal oluyor parçada bajaja göre bulması daha zor (Tabi bu durum şehir ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir), genelde bajajın parçası daha boldur piyasada servis ağı sayesinde

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Bir naked motor seven olarak mt25 e para yetmediği için çin malı cf moto nk250 dikkatimi çekti,incelemeler kötü olmadığını söylüyor ama genede forumdakilerin yorumlarını duymak isterim,bütce 200k naked öneriniz varsa söyleyebilirsiniz
Hocam 2. El mt düşün bence servis parça fahiş yedek parça maliyeti 2 . Eldeki zayıflığı

Hocam 2. El mt düşün bence servis parça fahiş yedek parça maliyeti 2 . Eldeki zayıflığı
Ns de alabilirsin nk ya verecen 160 180 satacaksın 120 130 a

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
raşit özbek
Kanka yerinde olsam Ns200 yada N250 alırdım sebebine gelirsekte blok daha sağlam nk ya göre ayrıca cflerin genel problemi ekranları çabuk iptal oluyor parçada bajaja göre bulması daha zor (Tabi bu durum şehir ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir), genelde bajajın parçası daha boldur piyasada servis ağı sayesinde.
N250 ye pek yanaşmamadım ben yap soğutma ve 5 vites bundan dolayı ns200 aldım

Vesselam

80+ Bronze
N250 ye pek yanaşmamadım ben yap soğutma ve 5 vites bundan dolayı ns200 aldım
5 vites olması daha iyi ns200 şehir içinde direkt 3ü istiyor yağ soğutmasinda güzel çalışıyor oturuş pozisyonu biraz agresif sadece ns200e göre onun dışında güzel motor. Ha ama ns200ün duruşu da başka siyah kasaların özellikle
IMG_20240929_172113.jpg

Eski bebeğimi bırakayım şöyle :uzgunpeepo:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,486
Üyeler
165,683
Son üye
Alpha35
Top Bottom