Arama sonuçları: *

1. Banxtre

Yardım 5500 TL YE KADAR ELEKTRİKLİ SCOOTER

Mesele düz yolda 60 basması değil ,aktif olarak bir yıldır e-scooter kullanıyorum scooter 60'a basacak kadar güçlü olunca rampa çıkarken zorlanmayacak güce sahip oluyor . Örneklemek gerekirse 60 basan bir scooter dik bir rampada 20 kmh ile tırmanabilirken 30 basan bir scoote dik bir rampayı 5...
  2. Banxtre

Maalesef ,o model de çok iyi değil Youtube'a bakabilirsin rampa performansı için .
  3. Banxtre

Direk marka olarak aklımda yok ama böyle önü amasorlü bir model var ,40-60 km hıza çıkabiliyor ve yerel markalar üretiyor istersen o tarz modellere bak. Mi Pro veya M365'in yokuş performansları pek iyi değil benden söylemesi ,tıkanıyorlar full şarj değilse.
  4. Banxtre

Yokuş performansı baya kötü ,kesinlikle önermem. Mİ Pro 2'ler %20 eğim tırmanabiliyor ama onlar da pahalı ,açıkçası biraz bütçe arttırman daha iyi olacaktır.
  5. Banxtre

Hangi Elektirikli Scooter?

Xiomi speedhack sağlıklı değil ayrıca pil seviyesi tarafında randımansızlık oluşturur. Scoowy'yi bilmiyorum ama 1600w motor asiri güçlü, mi pro 2 yüzde 20 eğime kadar çıkıyor ama yine de çok güçlü değil. Ben olsam scoowy alirim.
  6. Banxtre

5000-6000 TL Bütçeyle Elektrikli Bisiklet/Scooter Önerisi

Dönüşüm kitlerine bakabilirsiniz ama onların fiyatları da çok yüksek ,1000w'lı hazır bakabilirsiniz . Yokuşun durumunu bilemediğim için 500w yetersiz gelebilir diye düşünüyorum . Marka önerebilirim ama sizin bütçenizi aşıyor.
  7. Banxtre

5000-6000 TL Bütçeyle Elektrikli Bisiklet/Scooter Önerisi

Mİ PRO 2 bakabilirsin yüzde 20'ye kadar rampa çıkıyor ama çok dik yokuşları çıkmaz . Bisiklet daha çok işini görür muhtemelen.
  8. Banxtre

Elektrikli Scooter Önerisi

Yok hocam apartmanda yaşıyoruz bana eve cikarabilecegim bir şey lazim Ama öneriniz için ayrıca teşekkürler 1611016070 Aynen hocam aklimda zaten m365 pro 2 var
  9. Banxtre

Hic sorun değil dostum . Zaten yazan yok bilgisi olup da
  10. Banxtre

Senden mesaj gelince bende konu ile ilgili bir bilgi vericen diye sevindim admin ... Neyse canın saolsun
  11. Banxtre

Aynen bakıyorum bende m365 guzel gorunuyor Bakalım
  12. Banxtre

Selamlar Soru yukarıda Bütçem 3.5 k günlük kullanıcam Neden önerdiğinizi yazarsanız sevinirim M365 mi gks 48 mi yoksa volta mi bilgisi olanlar aydınlatırsa mutlu olurum Saygılar Iyi forumlar
Top Bottom