bunu alacaksan ben memnunum yazınları aktif kullanıyorum ekstra 2 yedek lastik geliyorXiaomi Mijia M365 Elektrikli Scooter Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mijia M365 Elektrikli Scooter fiyatlarını Akakçe ile takip et! Xiaomi Mijia M365 Elektrikli Scooter özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
bunu alacaksan ben memnunum yazınları aktif kullanıyorum ekstra 2 yedek lastik geliyor
Yokuş performansı düşük değil mi?Xiaomi Mijia M365 Elektrikli Scooter Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mijia M365 Elektrikli Scooter fiyatlarını Akakçe ile takip et! Xiaomi Mijia M365 Elektrikli Scooter özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Yokuş performansı baya kötü ,kesinlikle önermem.Yokuş performansı düşük değil mi?
Direk marka olarak aklımda yok ama böyle önü amasorlü bir model var ,40-60 km hıza çıkabiliyor ve yerel markalar üretiyor istersen o tarz modellere bak.2.el de olabilir sıfır şart değil.
mi pro 2 de dahil mi?Direk marka olarak aklımda yok ama böyle önü amasorlü bir model var ,40-60 km hıza çıkabiliyor ve yerel markalar üretiyor istersen o tarz modellere bak.
Mi Pro veya M365'in yokuş performansları pek iyi değil benden söylemesi ,tıkanıyorlar full şarj değilse.
Maalesef ,o model de çok iyi değil Youtube'a bakabilirsin rampa performansı için .mi pro 2 de dahil mi?
Scooter da 60 ı napcan 30 bile yeter sonuçta motorların scooter diye tabir ettiğimiz 50 cc motorların tekerleklerinden bile küçük ben bahsettiğim motorla 50,60 km hızlarda tedirgin oluyorum sebebi şu küçük tekerleklere sahip olması hız pişmanlıktırDirek marka olarak aklımda yok ama böyle önü amasorlü bir model var ,40-60 km hıza çıkabiliyor ve yerel markalar üretiyor istersen o tarz modellere bak.
Mi Pro veya M365'in yokuş performansları pek iyi değil benden söylemesi ,tıkanıyorlar full şarj değilse.
olay hızlı gitmesi degil 60 la giden scooter alırsın 30 la kullanırsın olay yokusu tırmanabilmesi ve mi pro2 ler bildigim kadarıyla 25-30 kmh la gidiyo ama yokus performansı çok iyi degilScooter da 60 ı napcan 30 bile yeter sonuçta motorların scooter diye tabir ettiğimiz 50 cc motorların tekerleklerinden bile küçük ben bahsettiğim motorla 50,60 km hızlarda tedirgin oluyorum sebebi şu küçük tekerleklere sahip olması hız pişmanlıktır
Bizim 50 cc muhabbeti gibi tek kişi 30 ile çıkıyor anladım sağolunolay hızlı gitmesi degil 60 la giden scooter alırsın 30 la kullanırsın olay yokusu tırmanabilmesi ve mi pro2 ler bildigim kadarıyla 25-30 kmh la gidiyo ama yokus performansı çok iyi degil
Mesele düz yolda 60 basması değil ,aktif olarak bir yıldır e-scooter kullanıyorum scooter 60'a basacak kadar güçlü olunca rampa çıkarken zorlanmayacak güce sahip oluyor .Scooter da 60 ı napcan 30 bile yeter sonuçta motorların scooter diye tabir ettiğimiz 50 cc motorların tekerleklerinden bile küçük ben bahsettiğim motorla 50,60 km hızlarda tedirgin oluyorum sebebi şu küçük tekerleklere sahip olması hız pişmanlıktır