Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

TOGG'un arkasındaki standart motoru yeterli mi?

Ocak ve ekim arasinda toplam 500.000 araç satıldı ve bunların sadece 2000 tanesi elektrik. Yıl sonuna rakam 700.000 i vurur 1667392238 Ki o 2000 yeni model araçlar yani ustaların deneyimi de düşük olacaktır
  2. RevDeisDou

Valla 400 HP olanda bile 190 var araba limitore 20 saniyeden kısa sürede çıkıyodu sanırım. Pil sağlığı ile alakalı olabilir limit belki
  3. RevDeisDou

Arabada zaten 195 limitor var. Hatta belki 200 HP olanda 170 flan olur ki almama sebebim. Kırılırsa bakariz
  4. RevDeisDou

Paketler arası dinamik bir fark olacağını sanmam o yüzden dinamiği bozulmazda en fazla limitor kaldırırlar beygir arttırmak zor iş o motorda
  5. RevDeisDou

TOGG açılışı başlamak üzere

Yazdığını oku ilk köy mevzusunu kim açmış gorursun
  6. RevDeisDou

Kelimelerini yazarken 2 kere oku o zaman herkes aynı şeyi desteklemek zorunda değil tırnak içinde "malum kişi" ' yi ve onu desteklemeyenler de asagilanmayi hak eden fetoculer degil
  7. RevDeisDou

Hangi köy hoca söyle de bilek ben kendimi bildim bileli aynı koydeyim sen yeni mi ogrendin? Y-yoksa dış güçler seni de mi "aldattı"
  8. RevDeisDou

Oha bu köyün türü gerçekten varmış Bilgecan Dede haklıymış. 1) Kendi dediğine inandın mi? 2) Kelimelerin suç teşkil edecek düzeyde 3) Kadir mısıroğlu ile alakan var mı 😂😂 4)Sen kimsin ki beni aşağiliyorsun
  9. RevDeisDou

Yerli Otomobil TOGG'un Seri Üretimine Son 10 Gün!

Üretilmesin mi dedik kanka okuma anlama yetiniz mi yok 3 kisi yapmıssınız aynı seyi bide gözümüze gözümüze sokuyolar
  10. RevDeisDou

Onları da alamıyoruz. Bak ben togg yapılmasın demiyorum bu kadar konu edilmesine gerek yok diyorum araba işte 100 yıl geriden geliyoruz zaten ben evde peynir zeytin yiyemiyorken şu araba paylaşımlarını görünce küplere biniyorum mesela. Dediğim gibi zaten almak istediğim 3 arabadan birisi demiştim.
  11. RevDeisDou

1 milyon+ liralık halk arabası süper. Bir şey yemezsem içmezsem 181 ayda alırım. Tabii güzel bir şey araba ama cidden bundan daha büyük problemlerimiz var. Cidden şuan en ihtiyacımız olan şey araba mıydı? Zaten halk binemeyecek. 1666212361 Ne gülüyonuz olum yalan mı? Almak istediğim ilk 3...
  12. RevDeisDou

2 Koltuklu Model Elektrikli Araç Türkiye'de [2022 Model - 285.000 TL]

5kWH o hiç çekilmez 40' la gidiyo
  13. RevDeisDou

7.5KW motor diyo elektrikçi bulsam evde daha güçlüsünü yaparım :ROFLMAO:
  14. RevDeisDou

7.5KW ile hiçbir şey olmaz. Giderim ailem varsa Stepway veya denk gelirse astra 1.6 alırım. Jetta falan da olabilir.
Top Bottom