Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

İnceleme ASUS firması ile yaşadığım sorunlar!

Kulaklık ile yaşadığınız durum için üzüldüm fakat bunu genel asus ürün çöp demene getirmen saçma herkes burada bi markanın kötü ürününü kullanmıştır ama onu genel anlamda bu marka kötüüü bunu almayın çöpp falan getirmedi
  2. Özgürcan

İnceleme Wraith Prism işlemci soğutucusu incelemesi ve performansı!

Core performance boost açılımı işlemcinin turbo frekansa çıkmasını sağlıyor kapattığın da base clock hızın da sabit çalışıyor
  3. Özgürcan

Satisfactory incelemesi (40 Saat oynama)

konuyu hortlatıyorum ama sımdı oyuna gırdıgım de gamepad destegı geldıgını gordum dırek buraya haber vermek ıstedıgım cok mutlu oldum
  4. Özgürcan

Satisfactory incelemesi (40 Saat oynama)

inceleme güzel olmuş oyunu bende çok sevdim ama çok oynayamadım keşke bide gamepad ile oynama olsa çok iyi olurdu
  5. Özgürcan

İnceleme 1650 Super Twin x2 incelemesi ve Overclock

50 derecen sonra fanlar donuyorsa csgo ve lolde fanlar calısmadan oynanır bu arada hatta 40 dereceler de bıle gezer
  6. Özgürcan

haklısın ısı ve guc tuketımı cok ıyı ama zamanın da 1500tl cıvarı o modellerı gordugum ıcın 1700 tl bı garıp gelıyor
  7. Özgürcan

1500tl hak edıyor 1700 1800 hak etmıyr
  8. Özgürcan

Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

alabıldıgım oyunları steamden alıyorum alamdıgım oyunları torrentden genelde maks verebılecegım bır oyuna 50tl flndır ozel oyn fln olur fıyat daha da yukselır korsan fılm de ızledım medıa martkdan cd alıp da ızledım o an kı durumumu baglı suana kadar en pahalıya aldıgım oyun 8 mart 2016...
  9. Özgürcan

Rehber BIOS Virüsü Temizleme Yönergesi

Derseniz bunun yöntemleri şunlardır. 1 - BIOS'un pilini çıkartarak BIOS sıfırlama. 2 - BIOS Sıfırladıktan sonra BIOS'u update etme. 3 - Kaspersky rescue disk ile tarama gerçekleştirme. gayet acık bır sekılde yazmıs ?
  10. Özgürcan

İnceleme CAT 5e ve CAT 6 Arasındaki Farklar

aklım staj anılarım geldı koyarlardı onume 1km cat 6 kablo ınternet kablosu yapacaksın dıye ellerım soyulurdu 10 saat boyunca 3arkadasla 1 ayda 350 400 kablo yapmıstık takıı covıd 19 gelene kadar
Top Bottom