Neler Yeni

Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,043
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Herkesin zevki başkadır. Ben öyle tarz oyunları sevmiyorum. Eğer bana fifa20'nin cracksiz ve ücretsiz bir alternatifini söylerseniz söz veriyorum bir daha crack indirmem :).
Tabi ki her oyunun ücretsiz bir alternatifi yok. Ancak bu durum bize aylarca uğraşılan o yazılımı ücretsiz olarak edinme hakkı tanınmaz.
Para biriktirip alabilirsin veyahut almayabilirsin. Oyunu yapanlar babasının hayrına yapmıyor, emeklerini göz ardı etmek pek etik değil.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
alabıldıgım oyunları steamden alıyorum alamdıgım oyunları torrentden genelde maks verebılecegım bır oyuna 50tl flndır ozel oyn fln olur fıyat daha da yukselır korsan fılm de ızledım medıa martkdan cd alıp da ızledım o an kı durumumu baglı
suana kadar en pahalıya aldıgım oyun 8 mart 2016 senesınde mınecraft 20 euro aldıgım dı galıba cok sevıyorum o zaman premıum serverlar olsun 85tl mı ne edıyordu optıfıne cape almıstım 10 dolar oda 30tl yanlıs hatırlamıyorsam
ek olarak genelde korsana karsı cıkanlar ısıne geldıgı seylerı satın alıp ısıne gelmedıgı seylerı korsan kullananlar sorsan mınecraft teamextream ındırıp fılmlerı korsan ızlıyordur xD neyse ınternette herkes ozgurdur ıstedıgını yapabılır suana kadar korsan alıp da hakkında suc duyurusu yapılan varmı?

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Biraz mantıklı örnek versek? Ben şu an korsan kullanıyorum diye normal hayatımda da gidip banka soymuyorum. Benim kafa dağıtmam, eğlenmem lazım lakin buna bazı "şeyler" izin vermiyor. Yabancı birisi 60 parasına oynayabilirken ben neden 400 para verip alayım? Bu konu hakkında ne kadar yorum yaparsanız yapın ne kadar konu açarsanız açın korsan kullanan biri aa bak bu böyleymiş deyip vazgeçmez. Zaten kullanmayı düşünen de mecburiyetten bakar. Eğer korsan kullanan veya düşünen birinin istediği oyunları rahatça alacak parası olsa neden korsana yönelsin ki?
hocam kendimizi başkalarıyla kıyaslayıp bu kadar küçük düşürmek hiç mantıklı değil ağlamanın bir lüzumu yok bu ülkeyi ancak gelecek nesiller değiştirebilir ve sen,beni,forumdaki diğer üye bu bahsettiğim gelecek nesil ülke şartlarından bu kadar şikayet ediyorsak kurulu düzenin üzerine gitmemiz gerekiyor ki bu da illegal yollara başvurmakla ağlamakla olmuyor

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Polis kapıma gelmeyecekse legal olmayan her şeyi yaparım işime gelen. Milletin hakkını yiyorsun diyenler için de umrumda değil yalan söylemeye gerek yok
İşte olay bu abi. Burada etik ahlak tartışmaya gerek yok yani xd

PapaganGülsem

80+ Bronze
Tabi ki her oyunun ücretsiz bir alternatifi yok. Ancak bu durum bize aylarca uğraşılan o yazılımı ücretsiz olarak edinme hakkı tanınmaz.
Para biriktirip alabilirsin veyahut almayabilirsin. Oyunu yapanlar babasının hayrına yapmıyor, emeklerini göz ardı etmek pek etik değil.
Bence daha bu konu hakkında konuşmaya gerek yok. Kullanmayanlar korsana hayırı, kullananlar da eveti savunacak ve böylecek konu tıkanıp kalacak. Kullananında kullanmayanında kendince haklı sebepleri var. Bu tarz açılan konuların neden olduğu tek şey bazı insanların ban yemesi. Başka hiçbir şeye katkısı yok.

alabıldıgım oyunları steamden alıyorum alamdıgım oyunları torrentden genelde maks verebılecegım bır oyuna 50tl flndır ozel oyn fln olur fıyat daha da yukselır korsan fılm de ızledım medıa martkdan cd alıp da ızledım o an kı durumumu baglı
suana kadar en pahalıya aldıgım oyun 8 mart 2016 senesınde mınecraft 20 euro aldıgım dı galıba cok sevıyorum o zaman premıum serverlar olsun 85tl mı ne edıyordu optıfıne cape almıstım 10 dolar oda 30tl yanlıs hatırlamıyorsam
ek olarak genelde korsana karsı cıkanlar ısıne geldıgı seylerı satın alıp ısıne gelmedıgı seylerı korsan kullananlar sorsan mınecraft teamextream ındırıp fılmlerı korsan ızlıyordur xD neyse ınternette herkes ozgurdur ıstedıgını yapabılır suana kadar korsan alıp da hakkında suc duyurusu yapılan varmı?
Hayır dostum korsan oyun, film, dizi oynamıyorum ve izlemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir oyuna asla 500 TL vermem
Bende vermem, o yüzden bütçemin yettiği oyunları alıyorum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Buradan çikan sonuç şu Fakir insanlar oyun oynamaya hakki yok oynayacaksa çıksın dişari saklambaç oynasin eşitlik falan hiçbir şey önemli değil parasi yettiğini oynasin Allah onu fakir yapmiş cezasini vermiş parası olmayan alt tabaka bir yerlerden indirmeye calisirsa mazallah firma falan batar. Korsan önermeyin imkaniniz varsa satın alın.

T.P.G.

80+ Titanium
Hayır dostum korsan oyun, film, dizi oynamıyorum ve izlemiyorum.

Bende vermem, o yüzden bütçemin yettiği oyunları alıyorum.
Gamepass gerçegi ile 100 oyuna 15 20tl ye sahip olabilmek varken gidip ne yapiyorlar. 1 sene sonra oynarim ama yine korsan kullanmam

Buradan çikan sonuç şu Fakir insanlar oyun oynamaya hakki yok oynayacaksa çıksın dişari saklambaç oynasin eşitlik falan hiçbir şey önemli değil parasi yettiğini oynasin Allah onu fakir yapmiş cezasini vermiş parası olmayan alt tabaka bir yerlerden indirmeye calisirsa mazallah firma falan batar. Korsan önermeyin imkaniniz varsa satın alın.
Fakir insanın 700tl lik oyunu açacak bilgisayarı nasıl olsun? Boş yapma.

Boş yapıyorsun.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Boş

Top Bottom