Neler Yeni

Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Fakir adam zaten gözü 700 tl lik oyunda olduğu için fakir olabilirmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

şey mantığı bir zengine 10000 tl verseniz size 15000 verir ama fakire verseniz gider iphone alır

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Gamepass gerçegi ile 100 oyuna 15 20tl ye sahip olabilmek varken gidip ne yapiyorlar. 1 sene sonra oynarim ama yine korsan kullanmam

Fakir insanın 700tl lik oyunu açacak bilgisayarı nasıl olsun? Boş yapma.
20201010_182127.jpg

600 liralik oyunun sistem gereksinimleridir boş yapan ben değilim sizin yazdiklarinizdan yola çikıyorum

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Ağa bu arada bazı korsan oyunlar online oynanıyor.Online crackleride var.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,070
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Buradan çikan sonuç şu Fakir insanlar oyun oynamaya hakki yok oynayacaksa çıksın dişari saklambaç oynasin eşitlik falan hiçbir şey önemli değil parasi yettiğini oynasin Allah onu fakir yapmiş cezasini vermiş parası olmayan alt tabaka bir yerlerden indirmeye calisirsa mazallah firma falan batar. Korsan önermeyin imkaniniz varsa satın alın.
Açıkçası benim de pek durumum yok, şimdiye kadar toplamda 40 TL'lik oyun almışımdır, o da çok zor.
Ama ücretsiz bir sürü oyun var, onlarla eğleniyorum ve sıkıntı olmuyor.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Fakir adam zaten gözü 700 TL lik oyunda olduğu için fakir olabilirmi ?

şey mantığı bir zengine 10000 TL verseniz size 15000 verir ama fakire verseniz gider iphone alır
şöyle düşünüyorum bir oyun 700tl tamam ama bu ürün bu parayı hakediyor mu asıl soru bu ürün fiyatını haketmiyorsa bu ürün kullanılmaz,alınmaz hiçbirimiz mağara adamı olmadığımıza göre marketlerde gördüğümüz bir tost makinesini çalmıyoruz mesela

Alıntıyı görüntüle
600 liralik oyunun sistem gereksinimleridir boş yapan ben değilim sizin yazdiklarinizdan yola çikıyorum
hocam hangi oyun bu acaba

şöyle düşünüyorum bir oyun 700tl tamam ama bu ürün bu parayı hakediyor mu asıl soru bu ürün fiyatını haketmiyorsa bu ürün kullanılmaz,alınmaz hiçbirimiz mağara adamı olmadığımıza göre marketlerde gördüğümüz bir tost makinesini çalmıyoruz mesela

steam linkini atar mısınız

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

steam linkini atar mısınız
Oyun fifa 21 steamden bakabilirsiniz

Rammstein

80+ Silver
her dediğine harfi harfine katılıyorum tek bir şey diyebilirim ben korsana şu şekilde karşıyım adamın diyelimki PC si kötü yada parasını bitirdi ve oyunu çok oynamak istiyor o zaman oyunu daha sonra almak şartıyla korsan indirirsen bir şey olucağını düşünmüyorum onun dışında korsan kullanmak için hiç bir sebep yok! kimse kendisini kandırmasın senin araban yok diye araba çalıyormusun burda oyun yapımcıları sahtekar diyenlere şöyle diyeyim o zaman oyunu ALMA!! bu onu korsan indirebileceğin anlamına gelmiyor öyle bir hakkın yok ve bir oyunu çıktığı gibi almayın o zaman 5 oyun çıkıyorsa 1 tanesini satın al neden hepsini oynayacağım diye düşünüyorsunuz parayı biriktirin ve satın alın bende dahil olmak üzere para kolay kazanılmıyor fakat biriktirebilirsiniz mesela benim yaptığım gibi cyber punk 2077 duyrulduğundan itibaren para biriktirdim okul harçlıklarımla ve ön siparişle aldım bunu ben bile yapabiliyorsam hiç kimsenin mazareti olamaz
Ben öyle yapıyorum genelde, Ets'yi uzun süre korsan oynadım sonra 2 3 gün harçlık harcamadım aldım Steam'den.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Açıkçası benim de pek durumum yok, şimdiye kadar toplamda 40 TL'lik oyun almışımdır, o da çok zor.
Ama ücretsiz bir sürü oyun var, onlarla eğleniyorum ve sıkıntı olmuyor.
Korsani savunmuyorum yanliş anlaşılmasın korsanda kullanmıyorum oyunlarda ama kullanan insanıda ezmem

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Korsani savunmuyorum yanliş anlaşılmasın korsanda kullanmıyorum oyunlarda ama kullanan insanıda ezmem
kullanan kişinin oyunu alan bana saygısı olmuyor korsan kullanarak benimde ona saygım olmaz kimsede kusura bakmasın

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hala boş yapıyorsun.
Senin yazdığını okuduk parasi yoksa oynamasin dedin bende onu söyledim parasi yoksa oynamasin sonra gene boş yapiyorsun diyorsunuz sizin yazdiginiz cümleleri önceki sayfalardan tek tek cımbizlayip yazdim

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Oyun fifa 21 steamden bakabilirsiniz
1602343581450.png

kusura bakmayında çok güzel lafı çarpıtıyorsunuz illa fifa21 oynayacaksan ultime edition oynamayıver kardeşim standart oyna,evet bununda fiyatı çok pahalı bu parayı haketmiyor (bence) ama indirim bekleyebilirsin eminim bu oyun 200tlye düşecektir ve bir kaç ay para biriktirirsen en kötü ihtimalle bu parayı denkleştirirsin bahane üretmek çok kolay çözüm odaklı olmamız lazım ve tekrar ediyorum ağlamayın ağlamanın bir getirisi yok size

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,999
Üyeler
166,132
Son üye
eldarovic
Top Bottom