Neler Yeni

Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Kul hakkına girmek sıkıntı değilse rahat rahat oynasın :cool:
sen hiç çalışıp kendi paranı kazandın mı? paranın değerini biliyormusun? dediklerin saçmalıktan başka bir şey değil.oyun firmalarının hepsi dolandırıcıdan başka bir şey değil.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Alıntıyı görüntüle
kusura bakmayında çok güzel lafı çarpıtıyorsunuz illa fifa21 oynayacaksan ultime edition oynamayıver kardeşim standart oyna,evet bununda fiyatı çok pahalı bu parayı haketmiyor (bence) ama indirim bekleyebilirsin eminim bu oyun 200tlye düşecektir ve bir kaç ay para biriktirirsen en kötü ihtimalle bu parayı denkleştirirsin bahane üretmek çok kolay çözüm odaklı olmamız lazım ve tekrar ediyorum ağlamayın ağlamanın bir getirisi yok size
Önümüzde çok yakin 2 indirim var bakalim fiyatlari ne olacak

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Önümüzde çok yakin 2 indirim var bakalim fiyatlari ne olacak
fiyatı çok düşmezse şaşırmam oyun yeni çıktı çünkü ilk indirimlerde bazen düşürmüyorlar fakat sen bu oyunu çok oynamak istiyorsan önceden paranı biriktirmelisin bence ki ben böyle yapıyorum size de tavsiye ederim fiyatı gözüm kesmesse de almıyorum başka oyunlara yöneliyorum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
fiyatı çok düşmezse şaşırmam oyun yeni çıktı çünkü ilk indirimlerde bazen düşürmüyorlar fakat sen bu oyunu çok oynamak istiyorsan önceden paranı biriktirmelisin bence ki ben böyle yapıyorum size de tavsiye ederim fiyatı gözüm kesmesse de almıyorum başka oyunlara yöneliyorum
Biraz önce bende aynisini yazdim boş yapıyorsun diyen oldu buradan cikardiğimiz sonuç parasi olmayan oynamasın parasi yettiğini alsin veya gitsin saklambaç oynasin.

Senin yazdığını okuduk parasi yoksa oynamasin dedin bende onu söyledim parasi yoksa oynamasin sonra gene boş yapiyorsun diyorsunuz sizin yazdiginiz cümleleri önceki sayfalardan tek tek cımbizlayip yazdim
Parası yok diye korsan oynamak zorunda mı?
10 TL lik 5 TL lik oyunları oynasın aga, ayrıca epic games de bir sürü yeni nesil oyun beleş verildi üstelik gamepass denen bir şey de var yani bunlar olduğu halde hala korsan oynuyorsanız tam bir zavallısınız.

Senin yazdığını okuduk parasi yoksa oynamasin dedin bende onu söyledim parasi yoksa oynamasin sonra gene boş yapiyorsun diyorsunuz sizin yazdiginiz cümleleri önceki sayfalardan tek tek cımbizlayip yazdim

Bunları izlemeni tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunlar olmuş 500-700 TL artık eğlence bile 1000 TL sınırına dayanıyor
Parası yok diye korsan oynamak zorunda mı?
10 TL lik 5 TL lik oyunları oynasın aga, ayrıca epic games de bir sürü yeni nesil oyun beleş verildi üstelik gamepass denen bir şey de var yani bunlar olduğu halde hala korsan oynuyorsanız tam bir zavallısınız.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Korsan demek, herhangi bir yapımcının izni olmadan ortaya çıkardığı oyunu, filmi, diziyi çoğaltmak denir. Yani yapımcı ortaya çıkardığı ürünlerden para kazanmak isterken korsan ürün kullananlar yüzünden para kazanamıyor ve yaptığı ürün istediği değeri göremiyor bu da bir nevi kul hakkı söz konusu olur.

"bilader neden para vereyim ki? Zaten torrent de oyunlar beleş iki bi crack yapar açar oynarım" diyenler olacaktır elbet, öncelikle hiçbir korsan oyunu kusursuz oynayamazsınız çünkü bilgisayarınıza virüs bulaşma ihtimali çok yüksek ayrıca korsan olarak indirdiğiniz oyunu multiplayer oynayamazsınız çünkü korsan oyunlar da multiplayer desteklenmiyor, hatta bunu korsan oyun sitesi olan "oyun indir club" daki kullanıcılar ve adminler bunu söylüyor:
Alıntıyı görüntüle

"aç kalacak kadar fakirse ne yapsın adam, mecbur kaldığı için korsan indiriyor" diyenler de olacaktır, öncelikle adam aç kalacak kadar fakirse evinde İnternet ne arıyor, aç kalacak kadar fakirse bilgisayarı nasıl oluyor? Kimse korsan oyun indirip aç kalacak kadar fakir olmaz yani böyle saçma bir savunma yapılmamalı.

"öğrenciyiz bilader bizde para ne arar?" diyenler mutlaka çıkar karşımıza, bir atasözü vardır "ayağını yorganına göre uzat" demişler sizin bütçeniz hangi oyuna yetiyorsa onu alın oynayın. Açın steam i ya da epic games i tonlarca 10 TL lik oyun var hatta epic games sağ olsun pahalı olan oyunları beleşe veriyor. Bir de xbox gamepass diye olay da var, aylık 15 TL falan verip 100 den fazla birbirinden güzel ve kaliteli oyunlara sahip olabiliyorsunuz yani bütün oyun indirme siteleri sizin korsan oyun indirip kötü bir deneyim almamanız için ellerinden geleni yapıyorlar. Ayrıca size çok iyi bir servis hizmeti sunuyorlar ama bu servis hizmetini torrent, sağlam indir, oyun indir club gibi yerlerde bulamazsınız çünkü "korsan = servis sorunu" demektir. Oyunları orjinal yerlerden indirirseniz crackle ya da oyunu kurmayla falan uğraşmanıza gerek kalmıyor direkt masaüstüne inen oyunu tıklayıp açıp oynayabiliyorsunuz.
KORSAN KULLANMAYIN KULLANDIRTMAYIN!

Durumu molmayan insanlara söylediklerin dışında hepsine katılıyorum

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Korsan demek, herhangi bir yapımcının izni olmadan ortaya çıkardığı oyunu, filmi, diziyi çoğaltmak denir. Yani yapımcı ortaya çıkardığı ürünlerden para kazanmak isterken korsan ürün kullananlar yüzünden para kazanamıyor ve yaptığı ürün istediği değeri göremiyor bu da bir nevi kul hakkı söz konusu olur.

"bilader neden para vereyim ki? Zaten torrent de oyunlar beleş iki bi crack yapar açar oynarım" diyenler olacaktır elbet, öncelikle hiçbir korsan oyunu kusursuz oynayamazsınız çünkü bilgisayarınıza virüs bulaşma ihtimali çok yüksek ayrıca korsan olarak indirdiğiniz oyunu multiplayer oynayamazsınız çünkü korsan oyunlar da multiplayer desteklenmiyor, hatta bunu korsan oyun sitesi olan "oyun indir club" daki kullanıcılar ve adminler bunu söylüyor:
Alıntıyı görüntüle

"aç kalacak kadar fakirse ne yapsın adam, mecbur kaldığı için korsan indiriyor" diyenler de olacaktır, öncelikle adam aç kalacak kadar fakirse evinde İnternet ne arıyor, aç kalacak kadar fakirse bilgisayarı nasıl oluyor? Kimse korsan oyun indirip aç kalacak kadar fakir olmaz yani böyle saçma bir savunma yapılmamalı.

"öğrenciyiz bilader bizde para ne arar?" diyenler mutlaka çıkar karşımıza, bir atasözü vardır "ayağını yorganına göre uzat" demişler sizin bütçeniz hangi oyuna yetiyorsa onu alın oynayın. Açın steam i ya da epic games i tonlarca 10 TL lik oyun var hatta epic games sağ olsun pahalı olan oyunları beleşe veriyor. Bir de xbox gamepass diye olay da var, aylık 15 TL falan verip 100 den fazla birbirinden güzel ve kaliteli oyunlara sahip olabiliyorsunuz yani bütün oyun indirme siteleri sizin korsan oyun indirip kötü bir deneyim almamanız için ellerinden geleni yapıyorlar. Ayrıca size çok iyi bir servis hizmeti sunuyorlar ama bu servis hizmetini torrent, sağlam indir, oyun indir club gibi yerlerde bulamazsınız çünkü "korsan = servis sorunu" demektir. Oyunları orjinal yerlerden indirirseniz crackle ya da oyunu kurmayla falan uğraşmanıza gerek kalmıyor direkt masaüstüne inen oyunu tıklayıp açıp oynayabiliyorsunuz.
KORSAN KULLANMAYIN KULLANDIRTMAYIN!

Bunun suçlusu biz değiliz bizi bu duruma sokanlar suçlu. Oyun oynayarak zevk almak istiyorum şu Türkiye'de mutlu olmaya çalışıyorum oyunlar 500-700-1000 tl ye dayandı. Mecbur korsan oynayacağız. Ben bu durumdan kurtulursak karşı olurum korsana ama şimdi korsana karşı değilim aksine destekliyrorum.

Bunun suçlusu biz değiliz bizi bu duruma sokanlar suçlu. Oyun oynayarak zevk almak istiyorum şu Türkiye'de mutlu olmaya çalışıyorum oyunlar 500-700-1000 TL ye dayandı. Mecbur korsan oynayacağız. Ben bu durumdan kurtulursak karşı olurum korsana ama şimdi korsana karşı değilim aksine destekliyrorum.
10 TL lik oyunlar da var yalnız.
Xbox gamepass var
Epic games in verdiği yeni nesil beleş oyunlar var.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç