Neler Yeni

Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam neye inat ediyorsunuz ?!! Bi sigara paketine satılan oyun korsan indirildi diye alanlara .... mi yani onlar laftan anlamıyor diye her oyun 2 k para çeksinler o zaman saçma düşünce bence
inat etmiyorum çok fahiş fiyatlar bu fiyatları o oyunlar haketmiyor fakat burada ağlamakta bir işe yaramıyor

RedBuff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Léon
Kimse haktan hukuktan bahsetmesin 700tl olmuş bi oyun vermem o parayı, biride çıkıp derse oynama diye çok pis söverim

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
inat etmiyorum çok fahiş fiyatlar bu fiyatları o oyunlar haketmiyor fakat burada ağlamakta bir işe yaramıyor
ağlayan kısım biz değiliz oyunu kendi yapmış gibi korsana karşı çıkan boşcular sanırım 1K onlar için hiçbirsey

Kusura bakmayinda şimdi ben cyberpunk oynamak istiyorum ve korsan desteklemiyorum indirdiğim tek korsan oyunsa nfs underground 2 ama şimdi benim 250 TL biriktirebileceğim bir bütçem var bu oyun gidip 700-750 TL olursa misinden torrentten indirir oynarım madem korsana hayır o zaman ülkeye göre fiyatlandırma yapsınlar örn ona 100 dolarsa buraya 800Tl değilde 150-200 TL arası fiyatlandırma yapsın böylece korsanın oranını düşürmüş olurlar
Cyberpunk 700 TL olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse haktan hukuktan bahsetmesin 700tl olmuş bi oyun vermem o parayı, biride çıkıp derse oynama diye çok pis söverim
Oynama sende.
Nolur sövde ban ye.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ek olarak tamam sen oynama oyun her yerde paylaşılsın 6-7 ay sonra isteğin geçsin ben pahalı olursa indirir oynarım korsanı umrumdada olmaz onun günahına gelene kadar isledigimiz-niz fazlasıyla günahlar var
şahsen benim hevesim gitmiyor ben günahından da bahsetmiyorum kimsenin günahı da umurumda değil ayrıca büyük resme bakamıyoruz bence türk oyuncular ne kadar fazla korsana yönelirse o kadar acı çekecekler adam oyun yapsın türkçe yama eklesin fiyatıda uygun yapsın (örnek witcher3) insanlar gitsin hala korsan indirsin(orijinal alan çok insan var ama bir o kadar da korsan oynayan vardır) demem o ki cyberpunk geliyor türkçe desteği de var fiyatı çok çok pahalı bence ve o parayı haketmiyor ama ben firmanın bana verdiği değerden dolayı gidip oyunu korsan oynamayacağım indirim bekleyip paramı biriktiricem her ne kadar oyunu çok merak ediyorsam da yani bazı şeyler karşılıklı hoşgörü görmeden önce hoşgörü göstermemiz lazım

ağlayan kısım biz değiliz oyunu kendi yapmış gibi korsana karşı çıkan boşcular sanırım 1K onlar için hiçbirsey
sen ağlamıyor olabilirsin tabii ki ama konunun başında bir hayli insan vardı ağlayan lafım onlara

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
şahsen benim hevesim gitmiyor ben günahından da bahsetmiyorum kimsenin günahı da umurumda değil ayrıca büyük resme bakamıyoruz bence türk oyuncular ne kadar fazla korsana yönelirse o kadar acı çekecekler adam oyun yapsın türkçe yama eklesin fiyatıda uygun yapsın (örnek witcher3) insanlar gitsin hala korsan indirsin(orijinal alan çok insan var ama bir o kadar da korsan oynayan vardır) demem o ki cyberpunk geliyor türkçe desteği de var fiyatı çok çok pahalı bence ve o parayı haketmiyor ama ben firmanın bana verdiği değerden dolayı gidip oyunu korsan oynamayacağım indirim bekleyip paramı biriktiricem her ne kadar oyunu çok merak ediyorsam da yani bazı şeyler karşılıklı hoşgörü görmeden önce hoşgörü göstermemiz lazım
firma bana değer veriyor diye bende ona .... mü vereyim ? Yapılması gerekeni yapıyor diye fazla para ödülünü haketmiyor geç kalınmış bir hareketi yapıyor zaten . 250 üstünü vermem korsan indirir eğlenceme bakarım yayınlarda videolarda zenginlerin eğlenmesini izlemekten iyidir

Impe

80+ Silver
kardeşim para kolay kazanılmıyor bunu unutma.Adam oyun oynamak istiyor parası yok diye oynamasın mı? boş yapma güzel kardeşim benim.
oynamasın sen paran az var diye marketten bir şeyler çalıyor musun? kendi bütçene göre temel ihtiyacını alıyorsun buda aynı sistem ucuz oyunlara yönelin

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
noyanz12
Türkiye şartlarında yeni oyun fiyatları uçmuş kenara koy biriktir al diyor 400tl biriktirdim benim bir oyun ihtiyaçım mı var bir yere para ayırdığımda başka bir şeye ayıramıyorum, korsan kullanıyorum virüs falan bulaşma yaşamadık hiç bir zaman yerini konumuna göre kullanınca bişe olmaz, ama şöyle bişe var ucuz oyunlarda alabileceğim oyunlarda korsan kullanmam ama hikayeli oyun call of duty kaç seneki oyunu bile 200 küsürlerde 10 saat oyun içinde 250tl verecek durumum yok uzun bir oyuna olduğunda kıyarsın indirimde falan alırsın RDR 2 falan o zaman oynama diyor, adam neden merak ettiğim bişey denemeden öyle mal mal video bakıp oturmakta saçma olur. Yurt dışında adam 70 birime istediği tüm oyunu alıyor burada 250-400 birim kendiniz yıpratmayın bu kadar

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
iyide bişey diyicem piyasadan kalkan oyunları nasıl oynayacaz satılmayan :D:D:D:D:D

Türkiye şartlarında yeni oyun fiyatları uçmuş kenara koy biriktir al diyor 400tl biriktirdim benim bir oyun ihtiyaçım mı var bir yere para ayırdığımda başka bir şeye ayıramıyorum, korsan kullanıyorum virüs falan bulaşma yaşamadık hiç bir zaman yerini konumuna göre kullanınca bişe olmaz, ama şöyle bişe var ucuz oyunlarda alabileceğim oyunlarda korsan kullanmam ama hikayeli oyun call of duty kaç seneki oyunu bile 200 küsürlerde 10 saat oyun içinde 250tl verecek durumum yok uzun bir oyuna olduğunda kıyarsın indirimde falan alırsın RDR 2 falan o zaman oynama diyor, adam neden merak ettiğim bişey denemeden öyle mal mal video bakıp oturmakta saçma olur. Yurt dışında adam 70 birime istediği tüm oyunu alıyor burada 250-400 birim kendiniz yıpratmayın bu kadar
Sende 10 TL lik oyun al
Epic games deki verilen beleş oyunları al
Gamepass kullan.

iyide bişey diyicem piyasadan kalkan oyunları nasıl oynayacaz satılmayan :D:D:D:D:D
Oynayamazsın ki zaten.

Top Bottom