Neler Yeni

Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Şunu anlaman lazim bu oyunun bir ederi yok bu dijital bir şey bazen indirim yapmak daha çok para kazandirir değil mi hiç mi ticaretten anlamazsın ama evet oyunun pahalı olması senin korsan indirme hakkini vermiş olmaz orası doğru ama bu oyun bu fiyatta olmazsa zarar eder demek kadar saçma bir şeyde yok. Araba mı bu kardeşim değeri olsun.
lütfen mesajımı tekrar alıntılama çok dar bir açıdan bakıyosun sana klavyeden laf anlatmak yerine yapacak daha önemli işlerim var
sanmıştım ki sana tane tane anlatırsam belki bi nebze anlarsın ama anlamadığın için lütfen daha fazla değerli vaktimi tüketme cevapla yazarak

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
paramın yettiğini oynarım, zaten öyle yapıyorum. param yok diye korsan indirme hakkım yok. bir oyuna 500tl vermem orası ayrı, ama indirim kupon vs. ile 300tl olursa alrım. en kötü 1 sene beklerim Gamepass'ten oynarım, ama korsan indirmem
bende korsan kullanmıyorum zaten hocam.param yetmiyorsa almıyorum çünkü o tarz şeylerle uğraşmak istemiyorum ama burda arkadaş diyor paran yoksa oynama tarzı şeyler adamın parası yoksa ne yapsın be hocam oynamasın mı oyun : (

T.P.G.

80+ Titanium
bende korsan kullanmıyorum zaten hocam.param yetmiyorsa almıyorum çünkü o tarz şeylerle uğraşmak istemiyorum ama burda arkadaş diyor paran yoksa oynama tarzı şeyler adamın parası yoksa ne yapsın be hocam oynamasın mı oyun : (
Ne yaparsa yapsın cidden umrumda değil. Ama korsanı savunmasınlar yeter.

eğer bütçesi 250 TL lik oyunu almaya yetmiyorsa gamepass kullansın ya da 20 TL lik oyun alsın ya da epic games in verdiği yeni nesil beleş oyunları oynasın ama korsan oynamasın.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
sen hayatında oyun stüdyosu görmediğin için değerini anlamazsın tabii şaşırtmadın beni sbahtan beri laf anlatmamıza rağmen
insanlar aylarını hatta yıllarını stüdyoda oyun yapmak için geçiriyor yeri geliyor evine gidemiyor
siz oyun şirketi oyunu bir anda yapıyor zart diye piyasa sürüyor sanıyosunuz heralde ama O İŞ ÖYLE DEĞİL tam da nickimdeki gibi
orda ne mühendislerin ne grafiklerin emeği hakkı yatıyor

ayrıca oyun fiyatını hakediyor senin paran pul olmuş onun için sana pahalı geliyor 1 euro birimine karşı 9 liradan fazla türk lirası veriyosun oyuna

siz sanıyosunuz biz savunuyoruz diye o oyunları aldık filan
halbuki ben daha hayatımda bir oyuna 30 TL den fazla para vermedim bütçem de var istesem kralını alırım o oyunların
ama almıyorum bana göre param olmasına rağmen pahalı

bende oynamayarak bitiriyorum işi

demekki neymiş öğrenmiş oldun dijital olması o oyunu değeri olmaması anlamına gelmiyormuş
Bak Jahrein fazla izliyorsun ondan mi bilmiyorum ama ben oyun parayla satılmaz demiyorum onlarda calisiyor masraf yapiyor emek yapiyot bu fifayi Türkiye de kac kisi 500 küsür lira para verip alir söyler misin bana 3 kisi 5 kişi internet kafeciler Ps kafeleri bile almazlar. Sen bu oyunu örnek veriyorum 150 lira yaparsin daha fazla kisi alır ve daha fazla kâr edersin.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bak Jahrein fazla izliyorsun ondan mi bilmiyorum ama ben oyun parayla satılmaz demiyorum onlarda calisiyor masraf yapiyor emek yapiyot bu fifayi Türkiye de kac kisi 500 küsür lira para verip alir söyler misin bana 3 kisi 5 kişi internet kafeciler Ps kafeleri bile almazlar. Sen bu oyunu örnek veriyorum 150 lira yaparsin daha fazla kisi alır ve daha fazla kâr edersin.
sadxfhpojasdıoghaksdıpghjabsdogjkaşi

fazla söze yok sana sadece gülüyorum bu saatten sonra

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Ne yaparsa yapsın cidden umrumda değil. Ama korsanı savunmasınlar yeter.
korsanı savunmasınlar ama korsan kullanlara karşı ne bu şiddet? anladın sen benim ne dedigimi uzatmama gerek yok. <3

T.P.G.

80+ Titanium
TAMAM SEN ALMA AMA GİT ARTIK KORSANI SAVUNMA CIDDEN TRIGGERLANDIM SANA

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Kusura bakmasın kimse Bir oyun 200-300tl veremem.
Eğer o oyunun korsanı varsa,o oyunu alamayan çok insan olduğu için var.
Gta 5 çıkalı kaç yıl oldu,hala pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,390
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom