Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

Kusura bakmasın kimse Bir oyun 200-300tl veremem.
Eğer o oyunun korsanı varsa,o oyunu alamayan çok insan olduğu için var.
Gta 5 çıkalı kaç yıl oldu,hala pahalı.
Epic games de beleşe verildi ama üstelik gamepass diye bir sistem var. Paran yetmiyorsa sende 20 TL lik oyun al hatta epic games in beleşe verdiği kaliteli ve yeni nesil oyunları indir oyna (hitman yeni nesil örnek olarak)

Bende gülüyorum sen 8 gün çaliş gidip fifani al hâ pardon para yoktur senin belki oynama sen git 10 liralik ürün al.
Ya reis tamam sen kullan tamam biz keriziz biz oynayamiyoruz oyunu para verip sen baş kaldiriyorsun yapimcilara korsan oynayarak

ogrenmekistiyorum dostum bak korsan kullanmıyor olabilirsin ki bu iyi bir şey aynı şekilde bende kullanmıyorum.
ama kullanan arkadaş parası olsa gidip almaz mı? alır.
sen diyorsun parana göre oyun al falan adamın parası yoksa ne yapsın be kanka para kolay kazanılmıyor ki herkesin ekonomik durumunu biliyorsun.
O yüzden kullanan arkadaşları yargılamana gerek yok seni severim ben zaten.
ama her konuda oldugu gibi bu konunun da toxic insanları olacak.Onlar hakkında konuş konuş bitmez :D

Epic games de beleşe verildi ama üstelik gamepass diye bir sistem var. Paran yetmiyorsa sende 20 TL lik oyun al hatta epic games in beleşe verdiği kaliteli ve yeni nesil oyunları indir oyna (hitman yeni nesil örnek olarak)
Öyle yapıyorum zaten.
Korsan kullanmıyorum.
Ama yinede sonuçta o oyunların korsanlarının çıkması pahalı olması değilmİ?
Sen hiç 2-3tl lik bir oyuna para vermek yerine korsan indiren gördünmü*

Ya reis tamam sen kullan tamam biz keriziz biz oynayamiyoruz oyunu para verip sen baş kaldiriyorsun yapimcilara korsan oynayarak
Üzdün beni ben kullanmıyorum zaten burada sadece imkani olmayıp korsan kullanları bu kadar ezilmesine kıziyorum.

Bu konu niye bu kadar konuşulmuş?
Bu sorunun cevabı belli zaten, uzatmayın.
Yok oyuna 700 TL veremem yok param yok.
Oynama o zaman korsan kullanmak zorunda değilsin.
Kimse kafana silah tutup yeni Call of Duty'i alacaksın demiyor.

Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına demiş Mevlana, o yüzden tartışmaya bile girme.
aynen fazla şeyapmaya gerek yok
demişler ya
'bir delil ile kirk alimi yendim, kirk delil ile bir cahili yenemedim''

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,712
Üyeler
185,789
Son üye
Bozkurt497