Şunu anlaman lazim bu oyunun bir ederi yok bu dijital bir şey bazen indirim yapmak daha çok para kazandirir değil mi hiç mi ticaretten anlamazsın ama evet oyunun pahalı olması senin korsan indirme hakkini vermiş olmaz orası doğru ama bu oyun bu fiyatta olmazsa zarar eder demek kadar saçma bir şeyde yok. Araba mı bu kardeşim değeri olsun.
sen hayatında oyun stüdyosu görmediğin için değerini anlamazsın tabii şaşırtmadın beni sbahtan beri laf anlatmamıza rağmen
insanlar aylarını hatta yıllarını stüdyoda oyun yapmak için geçiriyor yeri geliyor evine gidemiyor
siz oyun şirketi oyunu bir anda yapıyor zart diye piyasa sürüyor sanıyosunuz heralde ama O İŞ ÖYLE DEĞİL tam da nickimdeki gibi
orda ne mühendislerin ne grafiklerin emeği hakkı yatıyor
ayrıca oyun fiyatını hakediyor senin paran pul olmuş onun için sana pahalı geliyor 1 euro birimine karşı 9 liradan fazla türk lirası veriyosun oyuna
siz sanıyosunuz biz savunuyoruz diye o oyunları aldık filan
halbuki ben daha hayatımda bir oyuna 30 tl den fazla para vermedim bütçem de var istesem kralını alırım o oyunların
ama almıyorum bana göre param olmasına rağmen pahalı
bende oynamayarak bitiriyorum işi
demekki neymiş öğrenmiş oldun dijital olması o oyunu değeri olmaması anlamına gelmiyormuş