Neler Yeni

Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

Durumu molmayan insanlara söylediklerin dışında hepsine katılıyorum
Herkes ayağını yorganına göre uzatacak, durumu iyi olmayan biri gidip 500 TL lik oyun alamaz ama 10 TL lik oyun alır, üstelik gamepass ve epic games in verdiği yeni nesil beleş oyunlar da var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte 10 TL'lik oyun ile 700 TL'lik oyun bir değil.
Almazsın olur biter.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
benim durumum opele yetiyorsa opel kullanırım gidip bugatti çalmam
Herkes ayağını yorganına göre uzatacak, durumu iyi olmayan biri gidip 500 TL lik oyun alamaz ama 10 TL lik oyun alır, üstelik gamepass ve epic games in verdiği yeni nesil beleş oyunlar da var.

Almazsın olur biter.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Almazsın olur biter.
Neyden zevk alacağım ben? Öleyim mi bu şartlarda yıkık mı olayım kendimi nasıl tatmin edeyim. Lütfen 10 liralık oyunlarla da edebilirsin fln deme. Burada eğlenmek herkesin hakkı lakin şuan bu haklarımız elimizden alındı.

İşte 10 TL'lik oyun ile 700 TL'lik oyun bir değil.
Ayrıca gta 5 indirimler de 80 TL oluyor ama epic games bunu beleşe verdi, yeni nesil hitman var mesela onu da epic games beleş verdi.

Neyden zevk alacağım ben? Öleyim mi bu şartlarda yıkık mı olayım kendimi nasıl tatmin edeyim. Lütfen 10 liralık oyunlarla da edebilirsin fln deme. Burada eğlenmek herkesin hakkı lakin şuan bu haklarımız elimizden alındı.
700 TL lik oyundan zevk alacağın ne malum?

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
valla hocam eğlenmek isteyince her türlü eğleniyorsun 367 saat gta 5 oynadım 80tl verdim eğlendim 131 saat unturned oynadım hiç para vermedim yine eğlendim 67 saat dst oynadım 12tl verdim yine eğlendim yani her türlü elimdekiyle yetindim hepsi de arkadaşlarımla oynarken aynı zevki verdi

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Kusura bakmayinda şimdi ben cyberpunk oynamak istiyorum ve korsan desteklemiyorum indirdiğim tek korsan oyunsa nfs underground 2 ama şimdi benim 250 Tl biriktirebileceğim bir bütçem var bu oyun gidip 700-750 Tl olursa misinden torrentten indirir oynarım madem korsana hayır o zaman ülkeye göre fiyatlandırma yapsınlar örn ona 100 dolarsa buraya 800Tl değilde 150-200 Tl arası fiyatlandırma yapsın böylece korsanın oranını düşürmüş olurlar

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Ayrıca gta 5 indirimler de 80 TL oluyor ama epic games bunu beleşe verdi, yeni nesil hitman var mesela onu da epic games beleş verdi.

700 TL lik oyundan zevk alacağın ne malum?
Yeni nesil, yeni hikaye, farklı şeyler. Zevk almasam da denemek istiyorum ki çok büyük ihtimalle alacağım çünkü artık normal senaryolardan farklı senaryolara geçiliyor. Biz bunları denemezsek eksik kalacağız ve diğer yeni çıkanlardan da zevk alamayacağız.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kusura bakmayinda şimdi ben cyberpunk oynamak istiyorum ve korsan desteklemiyorum indirdiğim tek korsan oyunsa nfs underground 2 ama şimdi benim 250 TL biriktirebileceğim bir bütçem var bu oyun gidip 700-750 TL olursa misinden torrentten indirir oynarım madem korsana hayır o zaman ülkeye göre fiyatlandırma yapsınlar ona 100 dolarsa buraya 800Tl değilde 150-200 TL arası fiyatlandırma yapsın böylece korsanın oranını düşürmüş olurlar
hocam keşke öyle olsa ama olmuyor zamanında mount and bladei bi sigara paketi parasına satmışlar insanlar yine korsana yönelmiş kısacası iflah olmaz bunlar ben bütçem yoksa o oyunu oynamam fiyatı ederini geçiyorsa yine oynamam korsana da yönelmem çok çok istiyorsam 3 ay 5 ay bilemedin 6-7 ay biriktiririm paramı öyle oynarım

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
hocam keşke öyle olsa ama olmuyor zamanında mount and bladei bi sigara paketi parasına satmışlar insanlar yine korsana yönelmiş kısacası iflah olmaz bunlar ben bütçem yoksa o oyunu oynamam fiyatı ederini geçiyorsa yine oynamam korsana da yönelmem çok çok istiyorsam 3 ay 5 ay bilemedin 6-7 ay biriktiririm paramı öyle oynarım
Hocam neye inat ediyorsunuz ?!! Bi sigara paketine satılan oyun korsan indirildi diye alanlara .... mi yani onlar laftan anlamıyor diye her oyun 2 k para çeksinler o zaman saçma düşünce bence

Dobby

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Enes
Ucuz ve multiplayer oyunları orijinal oynuyorum
Pahalı ve tek oyunculu oyunları korsan oynuyorum
Emeğe saygım yok eğer bu kadar kırılmasını istemiyorsalar güvenliği üst seviye tutar kimse kıramaz
(Örneğin ps 3 kırılıyordu 4 ü geliştirdiler kırılmıyor)

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
ek olarak tamam sen oynama oyun her yerde paylaşılsın 6-7 ay sonra isteğin geçsin ben pahalı olursa indirir oynarım korsanı umrumdada olmaz onun günahına gelene kadar isledigimiz-niz fazlasıyla günahlar var

Top Bottom