Sonunda anlayan biriisteyen istediğini oynar kişinin tamamen kendi iradesine kalmış bir şey günümüz oyunlarına 300-500 lira vermek kolay değil parası yetmeyen mecbur oynuyor
Aynen mesela nfs u2 steamde yok ee nasıl oynıcaz böyle yazması hiç hoş değil" 'Bende korsan oynayanlara...' yazanların..." yazsam hoş olur mu hocam?
1200 lira gordu bugun bu gozleristeyen istediğini oynar kişinin tamamen kendi iradesine kalmış bir şey günümüz oyunlarına 300-500 lira vermek kolay değil parası yetmeyen mecbur oynuyor
Kardeşim dua et olur belki.Aynen mesela nfs u2 steamde yok ee nasıl oynıcaz böyle yazması hiç hoş değil
Olmazsa az ile yetinsin fhhfgrhhKardeşim dua et olur belki.
Ya ben buna bir şey diyecektim de sen daha güzel cevap vermişsin malum parti üyesi sanırım arkadaşOlmazsa az ile yetinsin fhhfgrhh
Şükredeceksin hocam Allah'ımız varOlmazsa az ile yetinsin fhhfgrhh
sana bir şey yazardımda boşver ban yerim şimdi malum partilide değilimYa ben buna bir şey diyecektim de sen daha güzel cevap vermişsin malum parti üyesi sanırım arkadaş
Özelden yazabilirsin dm açıksana bir şey yazardımda boşver ban yerim şimdi malum partilide değilim