Arama sonuçları: *

1. ŞahinBaşaran

İnceleme Bir TRT ürünü: TRT İzle

Suç dosyası belgeselini trt izleden bitirmiştim çok güzel belgeseldi
  2. ŞahinBaşaran

Rehber (KLAVUZ) Thh Başvurusu nasıl Yapılır Migros Kurbanları Konuya Gelsin.

Merhaba onları ekledim %62 indirim yazan kısmın ss'i bende maalesef yok ürün satılırken görünüyordu ama ben orayı ss almadım
  3. ŞahinBaşaran

Rehber (KLAVUZ) Thh Başvurusu nasıl Yapılır Migros Kurbanları Konuya Gelsin.

Merhaba kanıtları atma şansınız var mı? Bende başvuru yapacağım da.
  4. ŞahinBaşaran

İnceleme Uzun zaman sonra James Donkey'den üst seviye'ye yakın mekanik klavye!

Arkadaşlar klavye gelmiş 600tl bence alınabilir https://www.incehesap.com/james-donkey-619rs-rgb-aydinlatmali-black-blue-cap-switch-ing-q-usb-gaming-87-tus-mekanik-klavye-fiyati-50603/
  5. ŞahinBaşaran

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Bence hile var bir kaç kişiye çıkıyor veya çıkma şansı çok düşük
  6. ŞahinBaşaran

Şu anda aktif cumartesi günleri belirli saatlerde aktif oluyor
  7. ŞahinBaşaran

İnceleme Philips SPK8401B Mekanik Klavye İncelemesi + SesTesti

Aynen itopyadan almıştım dün geldi kutu da daha önce açılmamış gibiydi sıfır bir ürün gibiydi basmasında falan sıkıntı yok sadece ses ve hissiyatı farklı tuşu çıkarttım mavi switch değişime göndersem mi bilemedim.
  8. ŞahinBaşaran

hmm aynı switch ama hissiyatı ve sesi kırmızı gibi
  9. ŞahinBaşaran

Merhaba konu çok güzel olmuş elinize sağlık bende bu klavye'yi aldım ama küçük shift tuşu mavi switch değil gibi hissiyatı kırmızı switch gibi diğer tuşlardan farklı hissiyatı sizde'de aynı durum varmı?
  10. ŞahinBaşaran

Hayırlı olsun umarım çıkarmaz
  11. ŞahinBaşaran

Cumartesi günleriaçık oluyor ama saatler değişiyor
  12. ŞahinBaşaran

Aynen 1635028217 Bence %50 tamamen yalan %10 olduğundan bile şüpheliyim o kadar arkadaşım denedi forumdan deneyenler oldu hep üzgün surat çıkmaz arkadaş 1 2 kişiye bir şey çıkıyor sonra sistemi kapatıyorlar tahminimce herkese üzgün surat çıkıyor veya şansı çok düşürmüşler.
Top Bottom