Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,590
0TLden alanların kazanacağını sanmıyorum yanlış fiyatlandırma denebilir ama buna 800 verildi kabul edilme ihtimali var
amd wraith için mibu moleculepc ünvanı nedir birde firmanın vergi numarası gereklimidir
bol şans olursa haber verşansımı deneyeceğim sonuçta kaybedeceğim bir şey yok![]()
Merhaba kanıtları atma şansınız var mı? Bende başvuru yapacağım da.Alıntıyı görüntüle
Tarih gözükmemiş nedense onun dışında maddeleri tek tek araştırmaktan kurtardın beni sağol. Bakalım bekleyelim
Kendi SSlerinizi atmanız lazım. Sipariş iptali , sipariş kodu vs.Merhaba kanıtları atma şansınız var mı? Bende başvuru yapacağım da.
Merhaba onları ekledim %62 indirim yazan kısmın ss'i bende maalesef yok ürün satılırken görünüyordu ama ben orayı ss almadımKendi SSlerinizi atmanız lazım. Sipariş iptali , sipariş kodu vs.
Merhaba onları ekledim %62 indirim yazan kısmın ss'i bende maalesef yok ürün satılırken görünüyordu ama ben orayı ss almadım
800dü 959 TL'ye mi veeceklerFacebook grubunda bir arkadaş paylaşmış benzer bir durumu. Umarım bizde aynı şekilde kazanırız
Alıntıyı görüntüle